A párom (gyermekem apja) testvérei miért nem kezdeményeznek beszélgetést, telon v neten nem jelölnek be facen, stb?
átlagos kapcsolatom van párom szüleivel, testvéreivel, ismerem őket ha együtt vagyunk beszélgetünk, de semmi különös, barátok azért nem lettünk. messze laknak találkozások alig.
többször jeleztem hogy a facen vannak babaképek és többet tudnánk beszélgetni is ott, mint kb 2 havonta telefonon.(párommal habár sűrűn tartanak kontaktot) egyszerűen mintha nem érdekelném őket, sem a baba, mintha valami családba került idegenek lennénk. anyós aranyos, de ő nem netezik állítólag.
most úgy illene hogy én jelentkezzek, írogassak rájuk, hogy a "kegyeikbe " férkőzzek?
vagy mire véljem ezt?
Lehet, hogy ők is úgy gondolkoznak, hogy célozgatsz itt össze-vissza, hogy fenn vagy a Facebook-on, meg vannak képek, de őket nem vagy képes bejelölni.
De az is lehet, hogy annyira nem vagytok jó barátságban, hogy csak úgy kedvet kapjanak veled trécselni a Facebook-on, vagy rád telefonálni.
Nekem sincs rossz kapcsolatom a férjem testvéreivel, jól elbeszélgetünk, ha találkozunk, de nem emlékszem rá, hogy lett volna olyan, hogy felhívjuk egymást csak úgy beszélgetni.
Szerintem bejelölheted őket, ha szeretnéd ismerősnek, esetleg próbálhatsz is beszélgetni velük, de ha nagyon nem vevők rá, ne erőltesd.
utolsó, pont hogy mivel hárítottak(nem adtak face elérhetőséget meg amikor kértem)így nem merem bejelölni őket(pedig megtaláltam már)
de hogy lehet így levegőnek nézni a saját testvérének gyerekét, családját? nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!