A párom (gyermekem apja) testvérei miért nem kezdeményeznek beszélgetést, telon v neten nem jelölnek be facen, stb?
átlagos kapcsolatom van párom szüleivel, testvéreivel, ismerem őket ha együtt vagyunk beszélgetünk, de semmi különös, barátok azért nem lettünk. messze laknak találkozások alig.
többször jeleztem hogy a facen vannak babaképek és többet tudnánk beszélgetni is ott, mint kb 2 havonta telefonon.(párommal habár sűrűn tartanak kontaktot) egyszerűen mintha nem érdekelném őket, sem a baba, mintha valami családba került idegenek lennénk. anyós aranyos, de ő nem netezik állítólag.
most úgy illene hogy én jelentkezzek, írogassak rájuk, hogy a "kegyeikbe " férkőzzek?
vagy mire véljem ezt?
Akkor majd megnézik, ha hazamentetek. Lehet, hogy örülni fognak a babának, egyszerűen csak a te ismerőseid nem akarnak lenni a Facebook-on.
A férjem testvérének is született gyereke, ő sem nézegette a babaképeket, a Facebook-on, csak egyszer egy képet nézett meg róla a másik testvérüknél, pedig ők is csak később tudtak találkozni, mert messze laknak.
Nem mindenki akar babaképeket nézegetni még ha a testvére gyereke is.
hát én meg lehet el sem megyek így hozzájuk a babával.
ha nem kíváncsiak rá, ám legyen.
hú de egy erőszakos idegesítő nő vagy.
engem se érdekelnek a babaképek, nekem minden baba tök egyforma, ha bátyámnak lesz gyereke attól sem fogok olvadozni mert csak egy baba.
16 éves vagy amúgy? mert kb ez a 'nem jelöl be facebookon' szint ott van...
Kezdem érteni, miért nem kedvelnek. Én sem kedvelnélek.
Szerintem se látogasd meg őket a babával, majd a férjed elviszi hozzájuk ha elég nagy lesz az utazáshoz, addig meg ha gondolja meghívja a családját és akkor megnézhetik a babát is.
Te meg addig majd mondjuk bezárkózol a szobába, hisztigép. :)
Nem jelölnek be a Facebook-on! Oltári probléma.
Nagyon úgy sejtem, hogy lehet, megnéznék ők a képeket, csak ne kelljen az ismerőseidnek lenni hozzá és veled beszélgetni.
Egyáltalán nem biztos, hogy az egész a kicsi ellen irányul, hanem tényleg téged nem bírnak.
Igazából én azt mondom, hogy az ilyet nem kell erőltetni, a testvérükhöz mentél feleségül nem hozzájuk, nem kell szeretni, csak elfogadni egymást.
nem gondoltam volna, hogy senki nem érti mi a bajom.
köszönöm 17-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!