Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire lenne illő vagy...

Mennyire lenne illő vagy illetlen távolabbi rokonoktól elkérni a kinőtt babájuk ruháját/ágyát/játékait? Hogy kérhetném illedelmesen? (részletek lenn)

Figyelt kérdés

A távolabbi rokonaim 30 év fölött vannak nem sokkal és kifejezetten gazdagok. A viszonyunkról annyit,hogy kicsit kedveljük egymást. Csúcs, hogy mennyi szuper dolgot meg tudtak venni a babájuknak...

Mi a párommal 20 fölött vagyunk nem sokkal, van pénzünk a babára, de nem sok. Tervezzük az első gyerekünket. Igazából még nem vagyok terhes és nem akarom sem elkiabálni. Arra is gondoltam, hogy nem vennének komolyan.

Rettenetesen nagy segítség lenne, ha odaadnának holmikat!!!

2015. ápr. 22. 16:43
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
45%
A helyedben csak akkor kérdeznék rá,ha már úton lesz a baba. Akkor is csak arra,hogy eladnák-e esetleg, ha már nincs rá szükségük. Még mindig olcsóbban megúsznátok, mintha újat kellene venni,és az is lehet, hogy felajánlják ingyen.
2015. ápr. 30. 21:13
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, másoknál mi illendő és mi nem, de nekem biztos nem lenne képem hozzá. Ha majd terhes leszel, és ezt meg is mondod nekik, lehet, hogy felajánlják maguktól. De ha nem ajánlják fel, ne kérd el szerintem. Egy csomó helyen lehet ingyen vagy nagyon olcsón babaholmihoz jutni, jófogás vagy egyéb apróhirdető oldalak ingyen elvihetős kategóriák, vatera 1Ft-os aukciók, szívesség.net és hasonlók. Lehet, hogy nem olyan "szuper dolgok", mint amiket a gazdag rokonodék vettek meg a gyereküknek, de legalább olyan emberektől kapnád, akik felajánlják, nem neked kell kuncsorogni érte.
2015. jún. 14. 16:36
 23/23 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, hogy ha nincs már rá szükségük,akkor megvennéd tőlük jutányos áron. De ingyen nem illik elkérni.
2015. jún. 20. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!