Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Azok akik nem gyakorlo hivok...

Azok akik nem gyakorlo hivok illetve ateistak nem hiszenk mit unnepelnek husvetkor?

Figyelt kérdés

Hogyan telik a husvet unnepe egy ateista csaladban?

A csokinyuszi toja a himestojast unneplik?

A lanyom nem erti mit csinalnak azok akik nem templomba mennek.

2015. ápr. 4. 17:51
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
87%
Én meg azt nem, aki a templomba megy.
2015. ápr. 4. 17:55
 2/54 anonim ***** válasza:
80%

Telezabáljuk magunkat, meg veszünk egymásnak csokinyuszit, csokitojást vagy egyéb apró ajándékokat.

A kisgyerekek meg kapnak igazi nyuszit, amit később elajándékozunk.

2015. ápr. 4. 17:55
 3/54 anonim ***** válasza:
92%

2# miért nem tartjátok meg?

én se vagyok vallásos. igazából nincs mit ünnepelni.. hétfőn nincs munka/suli.. vettünk sonkát mert szeretjük és ilyenkor olcsóbb.. nagyjából ennyi

kiskoromban a "nyuszi" hozott valami apróságot, mint Mikuláskor kb.:)

2015. ápr. 4. 17:59
 4/54 anonim ***** válasza:
98%

Holnap dolgozik a férjem, tehát a 2 éves fiammal azt csináljuk, mint máskor. Játszunk, sétálunk... stb.

Hétfőn meg elmegyünk anyósomékhoz, mert nála lesz "fészekkeresés". Ő kérte, hogy vigyük az unokát.

De itthon nem lesz semmi húsvét. Mivel nem ünneplünk, ezért csokinyúl meg csokitojás sem lesz, meg hímestojás sem.

Azért, mert valaki kitalálta, hogy ilyenkor költeni kell erre, attól én még nem fogok.... Nálunk átlagos nap lesz a holnapi is, meg a holnaputáni is.

2015. ápr. 4. 17:59
 5/54 anonim ***** válasza:
77%

mi is hívők vagyunk, mégsem járunk templomba

hidd el, nem attól lesz valaki hívő, hogy templomba jár-e vagy sem, a hit szívből jön, nem a külsőségekből

2015. ápr. 4. 18:01
 6/54 anonim ***** válasza:
88%
Ilyenkor jön a nyuszi, és csokitojást tojik. A fiúk pedig meglocsolják a lányokat, hogy el ne hervadjanak. Nem hihetetlenebb, mint hogy egy kitalált isten fia feltámad. Családi körben töltjük, eszünk-iszunk-játszunk, nem pedig egy ismeretlen halálán merengünk. Akinek ez utóbbi hiányzik a kiegyensúlyozott életéhez, az menjen csak a templomba.
2015. ápr. 4. 18:02
 7/54 anonim ***** válasza:
86%

Mit?a tavaszt:)

A husvetot mar akkor is unnepeltuk,amikor n volt ilyen nagy divat a vallasossag,templomba jaras,kb60-70 es evelben is.

A punkosd csak a rendszervaltas utan lett pirosbetus,m.szuneti nap.

Aug.20 a pedig anno az alkotmany unnepe volt,nem szt Istvan ....

Aki nem vallasos,mit unnepel karacsonykor:)

Ha mar itt tartunk:))??

2015. ápr. 4. 18:04
 8/54 anonim ***** válasza:
100%
Azt, amit a muszlimok, buddhisták, Mao és Kim Ir Szen hívei.
2015. ápr. 4. 18:10
 9/54 anonim ***** válasza:
100%

3# vagyok. azt kihagytam, hogy amikor kicsi voltam, jártunk ilyenkor rendezvényekre. ott is volt kis tojáskeresés, játékok,íjászat stb.

lehetettem óvodás, vagy alsós, de a mai napig emlékszek rá.:) szóval nekem jól teltek, örülök hogy nem templomban kellett ülnöm ezek helyett.

de kinek mi, ezzel nem akarok senkit megbántani!!!

2015. ápr. 4. 18:12
 10/54 anonim ***** válasza:
0%
7-es, de sotet vagy mar neharagudj. Egy kis alappmuveltseg nem artana.
2015. ápr. 4. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!