Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek is igazságtalan?

Szerintetek is igazságtalan?

Figyelt kérdés
Amikor anya es apa beszelget es en pl. kerek egy zsepit akkor aztmondjak hogy nem illik beleszolni a beszelgetesbe de amikor en beszelek apaval akkor anya szemrebbenés nelkul belebeszél es tok nyugottan beszelgetnek.

2015. márc. 1. 08:42
 1/8 anonim válasza:
0%
Ez attól függ, hány éves vagy.
2015. márc. 1. 08:45
 2/8 A kérdező kommentje:
13/L
2015. márc. 1. 08:51
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

A régi rómaiaknak van a kérdésedre egy frappáns válasza:

"Quod lice Iovi non licet bovi", magyarul: "Amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek".

2015. márc. 1. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Igazságtalan. Nem vall kulturált szülőkre, Ez Gyikos színvonal. Neked ne ők legyenek a példaképeid.
2015. márc. 1. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Fontos dolgokról beszélnek?

Egyébként, ha látod, hogy beszélgetnek, miért tőlük kérsz zsebkendőt? Te nem tudsz érte menni?

2015. márc. 1. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Én ilyenkor szoktam közölni velük ugyanazt amit ők mondanak nekem.
2015. márc. 1. 09:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok erte menni mivel ha nem vagyunk otthon akkor altalaba anyanal mindig van a taskajaba es olyankor meg kell varnom amig ok jol elbeszelgetnek
2015. márc. 1. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem mindegy, miről beszélgetnek. Ha fontos a téma, akkor tényleg bunkóság beleszólni - meg egyébként is. Ha te is valami fontos dologról beszélsz épp, mondhatod, hogy te is szeretnéd végigmondani mielőtt beleszólnak - persze hangsúly kérdése, inkább ne szemtelenül csináld.

A többi része meg csak hiszti. 13 évesen lehetne annyi eszed, hogy elraksz magadnak zsebkendőt, alap, hogy legyen az embernél. Engem is idegesítene, ha ilyenekkel zavarnád a beszélgetést, miközben amúgy kikéred magadnak, hogy te már nagylány vagy, de ilyen alap dolgokra nem ügyelsz.

2015. márc. 1. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!