Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Azt erdekelne hogy ebben a...

Azt erdekelne hogy ebben a topicban miert olyan elitelo mindenki?

Figyelt kérdés

Hihetetlen szamomra...

Marmint az hogy itt mindig az a rossz aki a kerdest kiirja. Ugy beszel vele mindenki mintha o meg sosem rontott volna el semmit az eleteben es batran itelkezhet.

Ez mert van igy szerintetek? Titeket nem idegesit?

2015. febr. 13. 09:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

azt én is észrevettem, hogy az emberek 99%-a tényleg már 14 évesen hazaadott pénzt, és max. 18 évesen el is költözött. Utána 23 éves koráig 2 diplomát szerzett, miközben 3 műszakban dolgozott egy gyárban+hétvégén mellékállást vállalt, mindeközben szült egy gyereket.

Személyesen nem ismerek ilyen embert, de mintha ez a fórum csak ilyen emberekkel lenne tele.

2015. febr. 13. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem a topic és nem is a GYK hibája. Itt olyan kérdések kerülnek elő, amiről mindenkinek határozott véleménye van, gyakran érzelmeket, indulatokat generál a téma. És mivel ez egy arctalan, névtelen oldal, mindenki a legbelső, zsigeri véleményét írja le, vagyis azt, amit nem kozmetikázott túl, hogy a környezetének emészthető legyen.

Szerintem ezt tudomásul kell venni itt, cserébe jobban bele lehet látni az emberekbe, illetve kíméletlenebb, őszintébb véleményeket lehet kapni, mint hogyha a barátaidtól kérdeznéd meg, akik nyilván jó eséllyel olyasmit mondanak, amit hallani akarsz.

Másfelől meg azért én azt látom, hogy ha valaki tényleg bajban van, nem arrogáns stílusban, provokálva ír, hanem valóban segítséget kér és vár a kommentelőktől, akkor 90%-ban támogató hozzászólásokat kap.

2015. febr. 13. 11:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Normális kérdésre normális válaszok érkeznek. Idióta kérdéssel meg nem nagyon lehet mit kezdeni, már úgy érdemben.

Azt kellene megvizsgálni, miért nem képes sok-sok ember még arra sem, hogy egy nyelvtanilag helyes, érthetően megfogalmazott kérdést feltegyen.

2015. febr. 13. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Na, igen.

muszály

vok

mien

nem lássa hogy mekkora

Nem ismeri a vesszőt.

Minden mondat után felkiáltójel van.

És a kedvencem: Bocs a hibakert telorol vok

Akkor már lehet igénytelennek lenni? És mérhetetlenül felháborodik, ha kiigazítják, akkor is, ha normális stílusban teszik, mert ez nem magyaróra, a kérdésre kell válaszolni.

Na, mindegy. Azért sok normális kérdező és válaszoló is van. UGYE? :)))

2015. febr. 13. 13:09
 15/17 A kérdező kommentje:

Hat ne haragudj kedves utolso de te szerintem pont nem vagy az.. :/ :)

Mert en is telefonrol irok es igen neha konnyebb ekezet nelkul irni mivel ha foglalkozok az ekezettel az meg plusz 10 perc, ha egy hosszabb kerdest irok ki.Ha neha mmeg becsuszik egy pici hiba hat huha ....mekkora eget rengeto bun.. komolyan :)

Itt az elo pelda ami engem nagyon tud zavarni. Mert leszolja azt aki hibazik ,vagy egy ilyen kicsi dologba mar belekot , mikor a kerdeshez kozenins de az o lelkenek valamiert megnyugvas ha 2 szo miatt mar feszultseget kelthet..

En ezzel nem ugyan azt szeretnem elerni csak leirom a velemenyen aztan mindenki annak veszi aminek szeretne..:)

Es bocsi a hibakert! TELEFONROL VAGYOK! :)...

2015. febr. 13. 13:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ezek pici hibák...

"muszály

vok

mien

nem lássa hogy mekkora"

Oké, egy köcsög vagyok.

Attól, hogy valaki nem ír ékezetet még nagyon jól el lehet olvasni. De nem mondd, hogy ezek, amiket írtam nem zavaróak.

Na, mindegy.

2015. febr. 13. 13:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Még valami:

Ezt írtad a kommentedben: "a kerdeshez kozenins"

NEM az ilyen elütésekre gondoltam. Ennél pl. teljesen egyértelmű, hogy nem azért írtad így, mert hülye vagy, és nem tudod, hogy két szó és nem kell oda C betű.

Ezek nem zavórak, hanem mókásak. :)

2015. febr. 13. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!