Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kiadnátok a lakásotokat ennek...

Kiadnátok a lakásotokat ennek a rokonnak?

Figyelt kérdés
Jóban vagyunk, pontos megbízható, normális. De. És nagyon DE. Van két kutyája, amiknek a nevelésére nem fordít sok időt, bár nagyon szereti őket, de inkább csak kényezteti és erre egyébként büszke is. Az előző lakhelyén jártam már nála, láttam, hogy mit csináltak a kutyák. Kaparás, szétrágás... reggel nyolctól este hatig nem is lenne otthon, gondolom lenne ott pisi is akár.. Egyszerűen lelakná a lakást velük. Meg szaguk is van, ezt nem akarom a lakásomnak. Viszont szüksége lenne rá és szemétnek érzem magam, amiért én most nem lakok benne és neki kiadhatnám, de a kutyák miatt úgy érzem ki van zárva, nem várhatja el senki tőlem, hogy örüljek mikor előre látom, hogy mi lesz és egyszerűen sajnálom az új parkettát az új konyhát, látom a lelkiszemeim előtt, hogy nálam is milyen lenne utánuk a bejárati ajtó... :/
2015. febr. 8. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem engednék be egy kutyát sem a lakásomba. Kettőt pláne nem. Kutyab**ik nem érdekelnek. Ha nem tetszik neki, mehet a kutyájával oda, ahová akar.
2015. febr. 8. 18:28
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Én sem engedném, egyrészt ne csesszék szét a lakást, másrészt ha rokon, ismerős valaki, akkor azon még nehezebb utána behajtani a kárt mint egy idegenen.
2015. febr. 8. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Nekünk van egy 4 hónapos kölyök kutyánk, és nincs büdös ,meg kutya szag, és egyetlen széket rágott meg, arról is leszoktattuk,kapott rágnivalót. Igaz, 2 naponta felgőzölöm a padlót, napi 4x szellőztetünk, és nem hullik a szőre. Max. 2 órát van egyedül, az is igaz.
2015. febr. 8. 19:31
 14/18 A kérdező kommentje:

Felnőtt kutyák, a fiatalabbik már 5 éves és most is csinálják, jellemzően, ha nincs otthon, és csak vállat von a problémára, meg sajnálkozik, hogy mit csinált már megint valamelyik kutyája.

Nekem is ez a legnagyobb bajom vele, hogy aztán rokonnal elszámolni... megnézhetném magam szerintem. Félek, ha megengedem azért megy tönkre a jóviszony, ha nem akkor meg azért. Mondjuk egyik esetben a lakás legalább megússza.

Szerintem tény, hogy egy kutyának van egy alap szaga. Ha ápolatlan akkor bűzös, gusztustalan lesz, de ha ápolt, ha benti, az alapszag akkor is megvan, amit nem mindenki díjz, többek közt én sem. Mielőtt vettem a lakást többet is megnéztem többen volt kutya is, és elég érdekes dolgokat hagytak maguk után mindegyik lakásban. Volt olyan, ahol tisztaság volt, de éreztem a szagot, meg szét volt kaparva a fal, ajtók helyenként.. Később lehet másnak kiadnám, vagy eladnám, ha nem is én költözök vissza. Félek tőle, hogy a legtöbb embernél már eleve sokat csökkentene az értéken a buké, vagy a nyomok..

2015. febr. 8. 22:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Valaki írta, hogy hát igen kutyával főleg kettővel lakást találni.. Ezért is jöttem én a képbe, hogy pont jó lenne. :/
2015. febr. 8. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Kutyával lakásba? nooormális? Béreljen kertes házat.

Ki ne add neki ha nem akarsz pórul járni.

2015. febr. 9. 13:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnám ki. 2 kutya sok egy lakásba. Ráadásul nálam alap dolog, hogy rokonokkal, barátokkal nincs üzlet. Tönkremenne a jó kapcsolat köztünk. Gondolom eddig is lakott valahol. Maradjon ott, vagy keressen másikat. Esetleg keressen új gazdit a kutyáknak, és akkor több lehetősége lesz.
2015. febr. 9. 14:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Nemet fogok mondani. Szerencsére nem ő keresett meg először, hanem az anyja, hogy jó lenne majd neki és biztos keresni fog, mert erre gondoltak. Neki elsőre annyit mondtam, hogy igazából nekem eszembe sem jutott, hogy kiadjam. Így nem is fogok kellemetlen helyzetbe kerülni.
2015. febr. 10. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!