Kiadnátok a lakásotokat ennek a rokonnak?
Felnőtt kutyák, a fiatalabbik már 5 éves és most is csinálják, jellemzően, ha nincs otthon, és csak vállat von a problémára, meg sajnálkozik, hogy mit csinált már megint valamelyik kutyája.
Nekem is ez a legnagyobb bajom vele, hogy aztán rokonnal elszámolni... megnézhetném magam szerintem. Félek, ha megengedem azért megy tönkre a jóviszony, ha nem akkor meg azért. Mondjuk egyik esetben a lakás legalább megússza.
Szerintem tény, hogy egy kutyának van egy alap szaga. Ha ápolatlan akkor bűzös, gusztustalan lesz, de ha ápolt, ha benti, az alapszag akkor is megvan, amit nem mindenki díjz, többek közt én sem. Mielőtt vettem a lakást többet is megnéztem többen volt kutya is, és elég érdekes dolgokat hagytak maguk után mindegyik lakásban. Volt olyan, ahol tisztaság volt, de éreztem a szagot, meg szét volt kaparva a fal, ajtók helyenként.. Később lehet másnak kiadnám, vagy eladnám, ha nem is én költözök vissza. Félek tőle, hogy a legtöbb embernél már eleve sokat csökkentene az értéken a buké, vagy a nyomok..
Kutyával lakásba? nooormális? Béreljen kertes házat.
Ki ne add neki ha nem akarsz pórul járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!