Mit lehetne kezdeni egy ilyen helyzettel, már nagyon kiadnám magamból?! (bővebben lent)
A párommal 1,5 éve vagyunk együtt és várjuk az első babánkat.
Van az unokahúga, 20 éves kis fruska de azt hiszi magáról, hogy egy mindent megélt lány mert van egy 4 éves unalmas kapcsolata.A kezdetektől fogva látszódott, hogy féltékeny a miénkre, hiszen az elején még a párom ellen is beszélt.
Na mióta terhes vagyok azóta ez a mérhetetlen szintű féltékenysége csak fokozódik.
Főleg, hogy most kitalálta, hogy bizony ő náluk is jöhet a baba( hozzáteszem egy hónapja még arról szólt a fáma, hogy vagy 3-4 évig nekik nem kell)jönnek a tipikus megnyilvánulásai, hogy ők majd milyen cuccokat vesznek a babának, még nem is terhes de ruhákat vásárolgat. Nekünk sajnos saját lakásunk egyenlőre nincs, de nagyzol, hogy ők majd most veszik meg a lakást és amit kinézett 200ezerért babakocsit abból nem enged. De pénzünk nagyon nincsen.
Eddig tűrtőztettem magam, de már kezd a pohár betelni az ilyen jellegű megnyilvánulásaitól.
Hogy tudnám vele közölni, hogy észbe kapjon, hogy gusztustalan a viselkedése?
"Kedves válaszolók, szerintem nektek sem rögtön a nyakatokba pottyant egy lakás.
És a mai körülményeket nézve, elég bevállalós ember legyen az aki hitelt vesz a nyakába egy saját lakás reményében."
Így van. DE ezért nem szültem eddig, noha lassan töltöm a 26-ot, és ötödik évünket "tapossuk" együtt a férjemmel a legnagyobb szerelemben. A szívem sajdul belé, de nem jöhet baba, míg nincs saját lakás, ez a megállapodásunk. Albérletben lakunk, spórolunk ezerrel, hogy jöhessen a lakás egy vállalható hitelre, és a baba is olyan körülmények közé, ahol nem kell nélkülöznie soha.
Nagyon sajnálom.
De nem gondolom azt, hogy attól mert nincs saját lakásunk attól a gyermekem nélkülözni fog.
Jelenleg így adódott, nem a mi pénz hianyunk miatt mentünk a párom apukajahoz.
De ez nem hinném, hogy a kérdésemhez kapcsolódik.
Én nem gondolnám, hogy az gyerekes viselkedés a részemről ha valaki értelmetlen dolgokkal vag fel és egy-egy beszolassal sérteget és ezt felhozom.
Aki meg más dolgokkal jött a kérdést illetően, mindenki nézzen körül a sajat háza tájékán és utanna itelkezzen felettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!