Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehetne kezdeni egy ilyen...

Mit lehetne kezdeni egy ilyen helyzettel, már nagyon kiadnám magamból?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A párommal 1,5 éve vagyunk együtt és várjuk az első babánkat.

Van az unokahúga, 20 éves kis fruska de azt hiszi magáról, hogy egy mindent megélt lány mert van egy 4 éves unalmas kapcsolata.A kezdetektől fogva látszódott, hogy féltékeny a miénkre, hiszen az elején még a párom ellen is beszélt.

Na mióta terhes vagyok azóta ez a mérhetetlen szintű féltékenysége csak fokozódik.

Főleg, hogy most kitalálta, hogy bizony ő náluk is jöhet a baba( hozzáteszem egy hónapja még arról szólt a fáma, hogy vagy 3-4 évig nekik nem kell)jönnek a tipikus megnyilvánulásai, hogy ők majd milyen cuccokat vesznek a babának, még nem is terhes de ruhákat vásárolgat. Nekünk sajnos saját lakásunk egyenlőre nincs, de nagyzol, hogy ők majd most veszik meg a lakást és amit kinézett 200ezerért babakocsit abból nem enged. De pénzünk nagyon nincsen.

Eddig tűrtőztettem magam, de már kezd a pohár betelni az ilyen jellegű megnyilvánulásaitól.

Hogy tudnám vele közölni, hogy észbe kapjon, hogy gusztustalan a viselkedése?

2015. febr. 3. 14:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
93%

ja de nem is szülünk más nyakára

egy 1,5 éves kapcsolatba

arra gondolj azért ha kidob a barátod, mert gondolom még csak az, akkor hova mész...

2015. febr. 3. 15:25
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Te is foglalkozol vele (amit csinál, amit mond, tesz, az hatással van a lelkivilágodra) mindketten foglalkozzatok a saját életetekkel és amikor kezdődik a "húú nálunk már ez mg az meg amaz, "mi jobban/szebben/stb" akkor is egy "mindenki a saját életével foglalkozzon" mondattal le lehet rendezni az egészet és nem kell reagálni.
2015. febr. 3. 15:26
 23/34 A kérdező kommentje:

Mint mondottam nem más nyakára szülünk.

És nem hinném, hogy bele látsz a kapcsolatomba, hogy milyen.

Másfél év és? Az nem jelenti azt, hogy nem vállalhatunk babát?

Természetesen láttunk már karón varjút, de ha link ember lenne nem is vállaltam volna be. Nem csak egy becsúszott baba.

2015. febr. 3. 15:28
 24/34 anonim ***** válasza:
Szerintem téged egyáltalán nem érint ténylegesen, amit csinál. Nem kellene vele foglalkoznod.
2015. febr. 3. 15:30
 25/34 anonim ***** válasza:
68%
ha mi nem látunk bele, akkor te hogy látsz bele az ő kapcsolatukba, amit az unalmas szóval jellemeztél?
2015. febr. 3. 15:31
 26/34 A kérdező kommentje:
Persze foglalkozom vele, de ezt igyekezni fogok lecsökkenteni és inkább viccesre fogni, akkor talán észre veszi magát, hogy nem vagyok semmilyen formában vevő ezekre a beszólásokra.
2015. febr. 3. 15:32
 27/34 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy mikor a párommal kezdődött a kapcsolat még jóban voltunk.

Sokat jártunk fel hozzájuk. Soha nem akartak menni sehova, nem is mennek.

A pasija hazaér, leül a gép elé. Napokat átalszanak, úgy mennek egymás mellett mint az idegenek.

Meg a leányzó is mesélte, hogy mik nincsenek meg a kapcsolatba.

Na innen tudom, hogy unalmas.

2015. febr. 3. 15:35
 28/34 anonim ***** válasza:

ja es nem lehet hogy azóta változott ugye?

ő is irigy

meg te is

az a helyzet

egyikötök se a saját dolgával foglalkozik

2015. febr. 3. 15:35
 29/34 anonim ***** válasza:
61%
Mindketten gyerekesek vagytok, nemcsak ő...
2015. febr. 3. 15:37
 30/34 anonim ***** válasza:
58%
lol még mindíg ez a téma? :D 20éves észjárása legyen olyan mint egy gyereké.....te meg nézd el neki,vagy röhögd ki,kerüld el.stb már írtam fentébb.....de ez nőknél ilyen gyakori mikor a pénzel felvág nak,dicsekednek....äHHHHHH,"sajnos" ezt sosem fogom megérteni. :)
2015. febr. 3. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!