Meg tudok élni másodmagammal ennyiből ha ezáltal nem kell tovább segítenie engem a gyermekemnek?
9-es térdenállva fogsz könyörögni a takarításért, amikor az utolsó zsíroskenyeret is megetted egy hete.
Gondolom vmi gyorstalpalót végeztél,vannak bizonyos "főiskolák" ahonnan nem szívesen alkalmaznak informatikust, főleg ha csak 30 felett sikerült kijárni.
Én 2 diplomával bébiszitterkedtem egy fél évet jobb híjján és az volt idáig a legjobb melóm, pedig utána végzettségemnek megfelelő munkáim voltak csak.
Miért nem adtok ki a házból egy szobát? Lenne bevétel és a rezsi is többfelé oszlana.
Kertben is termelhetnétek valamit.
Esetleg ha bevállalnátok pénzért még valaki felügyeletét, akinek ugyanaz a betegsége, mint a gyerekednek?
Külföld nem jöhet szóba?
Közmunka?
#11: Ki mondta, hogy ez az első diplomám? :)
A helyzet az, hogy sikerül lassan önállónak lennem, és nem kényszerülök a hülye munkaadókra ?)
"Közmunka?"
Ha valaki szeret ingyen dolgozni....
"pedig utána végzettségemnek megfelelő munkáim voltak csak."
Szóval több. Tehát nem sikerült egy stabilt szerezned.
Éppen erről beszélek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!