Olyan nevet szeretnék a gyermekemnek, ami nincs az engedélyezett utónevek között (Dianna). (Nektek is tetszik? ) Mi a teendőm és mennyibe kerül ezt elintézni?
Sztem ugyanolyan, mint a Diána..
Így csak a cukorka jut eszembe róla...szerintemez esetben felesleges hercehurca
Ti tudjátok:)
Elvileg pénzbe nem kerül
1. elfogadod az engedélyezett változatát
(Diana, Diána)
2. vagy elindítod az engedélyeztetési procedúrát
"A fenti alapelvek kizárólag a Magyarországon született, itt élő magyar állampolgárok névkérelmeire vonatkoznak."
A dianás cukrosoknak üzenem: a klasszikus műveltség pedig lepörög? Ugyan honnan kapta a "diannás" cukor a nevét? talán Di Annáról, ugye? Olvasni azt minek...
Tündéreim, KI volt Diana, a névadó? Görög megfelelője ARTEMIS (magyarosan írva Artemisz). Barátod a gugli.
Kérdező: A Diána nagyon szép név, fölöslegesen görcsölsz a két n miatt. Nem fogják engedni, mert van egy nagyon-nagyon hasonló név (Diána). De ha van fölösleges kidobnivaló pénzed, akkor kérd meg a sepc. enegedélyt.
Utolsó, nem kell tündérezned...
Azt hiszem mindannyiunk nevében kijelenthetem, tudtuk, hogy nem a cukorka volt előbb...
De akkor is az jut eszünkbe róla, mert azt szoktuk dupla n-nel ejteni (habár 1 n az írásmód)
De mondhatnám, hogy a lila kisbolt jut eszembe, ahol marokszámra ettük a cukorkát, avgya barátnőm akivel ettük...leírtam mire asszociálok...
Ráadasul gyanítom te pontoztad le a válaszomat, amiben én veled ellentétben válaszoltam a kérdésre..
Mivel te csak minket oktattál ki, és téves információt nyújtottál, mivel nem kerül pénzbe..
Nah ez nem volt hasznos, le lehet pontozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!