Ti mit tennétek a helyemben, hogyan kezeljem?
Ez az ő döntése.
Elhiszem, hogy berágott rád, hogy először állandóan osztod neki az észt, meg beolvasol neki, aztán még jól meg is kavarod a xart a családjában!
Ehhez nincs jogod. Nem a gyerekedről van szó, és nem is neked kell eltartanod őt.
Félre ne értsd, igazad van abban, hogy nem lehet lógni, de nincs jogod atyáskodni felette és xart keverni.
Nincs igazad sajnos kerdezo, ugyanis az o elete , es ha kirugjak ki de nem a te feleloseged lett volna. Igy mar igen, mert most az van hogy sz@rt keverted a hata mogott!
Az hogy folyamatosan log stb... ezt egy fonok sem turne sokaig!
Tudod ebbol ugy jon le, mindenki bearulta a fonoknek, mintha ebbol fizetes emelest kaptatok volna.
Mivel, rokonod, stb inkabb maradtal volna csondbe es a fel munka.h. uszitani!
Helyete dolgoztatok, most kirugjak, fonok be all helyete? Nem! Ugyanagyi fizuert tobbet dolgoztok!
Bolcsebb lett volna ha 4szemkozt beszeltel volna a rokonodal, ez va ezt halottad, ha nem akarsz munka.n.lenni akkor jarj be rendesen, ha kirugnak nem az en hibam lesz! Ennyi!
Nem nyomozni kutatni utanna arulkodni a fonoknek, bolcsebb dolog halgatni!
Nem kevertem a szrt!!! Mindenki jött hozzám, hogy nem bírnak vele, rám hátha hallgat, beszéljek a fejével. Normálisan, kedvesen szóltam hozzá mindig, kértem, hogy becsülje meg a munkát, mert tényleg baj lesz, a válasz az volt mindenki előtt ordítva hogy: "takarodj te a pcsába, azt csinálok és úgy beszélek ahogy a kedvem tarja, ki a fszok vagytok itt ti, hogy folyton ugattok itt nekem??!! "
És ő?! Ugyanaz a beosztás, csak vannak ott 30-40 éve ott dolgozók, betanítottak minket, mi meg ott vagyunk kb majdnem 1 éve.
Na ti az ilyet nem kiutálnátok? Én nem szóltam, otthagytam, hogy jólvan, én előre szóltam, a többiek pedig ott szivatták ahol tudták, mert mégis csak milyen stílus ez? Főleg az idősekkel szembe? Igazából elterjedt az egész, feljutott a főnökségre, de nem általam. Az ahogy a családja megtudta az azért volt, mert tesómat elvittem tegnap vásárolni és kérdezte mi újság, elmondtam, hogy beteg a lány megint, ő elmondta a férjének, ő pedig az anyjáéknak, akire hetek óta nem néz és felhívták, hogy jól van-e, segítsenek-e, erre ő elküldte őket is a ...-ba, hogy honnan tudják, hogy beteg, aztán összeállt a kép neki és azóta megkaptam a fenyegtést.
Erről se én tehetek. Meg ha vki beteg, mi rejtegetni való van ezen? Max ha kényes a baj (pl: gombásodás) v ha tényleg szemen szedett hazugság az egész.
Epp ezert ert igy viselkedet, nem kelett volna vele foglalkoznod!
Es a kollegak ne neked panaszkodjanak hanem a fonoknek e nyi lett volna a dolgod!
Terad eso feladatott normalisan elatni, es nem kibeszelo rendezni, iranyitan hogy mit tegyen stb!
Most már mindegy... Én csak jót akartam neki, felnyitni a szemét, hogy vigyázzon, ennyi, és ha utána másképp viselkedik senki nem utálta volna.
Csak amikor szünetek voltak akkor jött oda hozzám mindig,akkor tudunk általába beszélgetni max 10 percet, de még mások előtt plusszba égetett, az sem esett jól, akkor is leszidta mindenki hogy állítsa le magát, munkahelyen van, nem óvódába, olyankor rendszerint bemérgelte magát elhúzott, és a többiek is kérdezték tőlem, hogy ettől a szinte "kis taknyostól" hogy tűröm ezt? Legyintettem rá, nem foglakoztam vele, csináltam tovább dolgom, gondoltam majd megunja, de sajnos nem, én csak akkor szóltam neki amikor szükségét éreztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!