Mennyire kell pofátlannak lenni ahhoz, hogy valakit csak az örökség érdekeljen?
Meghalt egy X személy. Y-on az örökös. Az X mondhatni kisebb összeggel rendelkezik, de életbe lép a Z is, aki nem örökös viszont X szerette, ezért támogatta mindenben.
Y-t nem nagyon támogatta, bár őt is szerette. Valószínűleg azért, mert ő tudott magáról gondoskodni.
Majd miután X meghalt Y-on elküldte a fenébe Z-t, amiért elfogadta X pénzét. Gyakorlatilag már az első találkozáskor Y és Z között, amikor X elhunyt.
És Y úgy fogalmazott: "Én azt az ő pénzét költöttem el, szégyelljem magam amiért lenyúltam" (X egy idős személy).
Remélem nem kavar be senkit az X Y Z :)
Z Y-on unokaöccse. És egyébként kedvelik egymást.
Csak amikor Y megtudta, hogy X mennyi pénzt költött Z-re, kiborult.
Egyébként én vagyok a Z.
"Remélem nem kavar be senkit az X Y Z"
Nem. Te vagy Z aki X szeretője volt, és Y a lánya.
Viszont a problémát nem értem...
Aha, akkor érthetően a nagybátyám másnap lejött mikor meghalt a nagyapám, hogy elvigye azt ami az ővé, majd nézett, hogy eltünt kb a fele annak ami volt, mert még mikor élt rám költötte. Fizette az egyetemet, jogsit, mindig osztogatta nekem a pénzt, mert tartalékos vagyok (nem élek luxusban), kocsit vett nekem (munka miatt).
Vagyis felkarolt, és kb. 2-3 millát rám költött.
Majd jelezte a nagybátyám hogy szar szemét szaralak vagyok, amiért ezeket elfogadtam tőle. Mert ez már rég az ő pénze.
jah csak amíg jóba voltunk addig ő olyan "pótapa" volt nekem, elmentem vele dolgozni meg minden. Mármint ingyen csak érdekelt a munkaköre.
Nekem sosem volt apám, meghalt még anyám várandós volt velem. Most meg így nekem esett.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!