Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha nekem nem jött be az élet,...

Ha nekem nem jött be az élet, és itthon is csak mélyítik ezt bennem, akkor tényleg csak a halál a megoldás, mert én nem látok mást?

Figyelt kérdés

Megalázott a szerelmem, akiről azt hittem, hogy egyformán vonzódunk egymáshoz. Ezt egy több éve tartó depresszió kiséri.

De mivel depressziós vagyok, ezért kimozdulni itthonról - nem lustaság kérdése. Hanem félelem.

Nos, a helyzet az, hogy anyám folyton üvölt, és hibáztat, mindre azt gondlja kifogás. Így van az allergiámmal is, a pajzsmirigy alulmüködésemmel is, meg mindennel ami csak épp és bizonyított tény. Nem érti azt sem, depressziósként miért ne csinálhatnám meg azt, amit meg kell.

A bátyám állandóan ugat velem, fenyegetőzik, idegileg kikészít. Ha eldurvul akkor fizikailag is bántalmaz.

Aludni általában 72 órán keresztül csak olyan 12-14 órát tudok, többnyire úgy, hogy 2-3 napig nagyon rosszul és keveset, aztán 1-2 napig 10-12 órát.

Nos ilyenkor is előfordul hogy felrugdosnak az ágyból, hogy lusta vagyok, és sose csinálom meg amit meg kell, pl. nem megyek el velük a rokonokhoz (tömegközlekedéssel), messzire.

Most sem aludtam, de már eléggé felidegesítettek, hogy ma se tudjak aludni, ha holnap aludni akarok menni, valószinű fel fognak kelteni, mert olyan a körülmény, hogy úgy néz ki délelött veszekedés lesz köztük, aminek megint én vagyok az oka.

Vagyis nem aludtam este, most aludnék, csak ideges vagyok, mert felidegesítettek, így ma se tudok, kell jópár óra, hogy lenyugodjak, reggel se fogok tudni, meg napközben mert kiabálás lesz, és legfőképp úgy, hogy valószinűleg a szobámban amíg alszom.

Nem vagyok már gyerek 20 éves vagyok.

De egyébként mondhatni hogy normálisak, csak nem értenek meg engem sosem. Depresszióra mindig azt mondják kifogás, meg az allergiára is (mármint hogy nem ehetek meg mindent). Ha ezekből veszekedés van ők ráhúznak, nem tetszik nekik hogy este általában nem alszom, így nappal azért sem hagynak.

Magam nem tudok életet élni, mert már kombinálnak a sulimmal kapcsolatosan is, pedig a helyzet az, hogy gyülölöm az iskolát a középiskolai sérelmek miatt, és eleve rossz is minden, meg ha be is megyek máshol jár az agyam, így tudom hogy most az utolsó évem is bukta.

Érettségivel depressziósan nem hiszem hogy megtudok állni a lábamon.

2014. nov. 29. 00:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

# 10 mondom lelépek holnap. nem kell a segítségük, enni így is alig eszek. napi 1x.

Egyszer fehérítőt akartam inni, csak megakadályozták.

Másodszor pedig éhenhalni probáltam, de 3-4 nap (mikor már nem éreztem semmit, hogy éhes vagyok-e), pont észrevették hogy nem eszek.

2014. nov. 29. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

bakker ne foglalkozz mar magaddal es foleg ne zsarold a csaladod ongyilkosaggal

Gyava nyanvad onsajnalo emberek figyelemfelhivo magatartasa ami titt latunk.

nem sajnal senki senki nyisd ki a szemed nezz korul mit jelent a rossz sors!!

2014. nov. 29. 18:00
 13/15 A kérdező kommentje:
haha, mindig észrevették, sose tudták hogy mit akarok csinálni, ellenben másokkal én ezt, meg az elköltözéssel sem figyelmet akarok felhívni, hanem megszabadulni tőlük.
2014. nov. 29. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem igazán értelek. Mégis mit vártál? Hogy mindenki bólogatni fog, hogy jaj szegény kislány, hogy kitolt az élet vele? Hogy mindenki megírta, hogy ne sajnáltasd már magad ennyire, ne másokban keres hibát, hanem menj orvoshoz kezeltesd magad, és állj a lábadra. Erre te jössz azzal, hogy

fújjj senki nem azt írta amit vártam, így azért se megyek dokihoz, sőt van fél millió forintom, és lelépek..

Te szerencsétlen. Ha már van fél milliód akkor sokkal szerencsésebb vagy mint sok ember!

Te fenyegetőzöl öngyilkossággal? Azzal hencegsz, hogy eltűnsz a nagy semmibe?? Tudod mit? Lehet ezt kéne tenned. Fogd a pénzedet, és menj el valahová. VÉGRE ÁLLJ MÁR A LÁBADRA!!

2014. nov. 30. 02:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha lelépsz, akkor neked annyi, ezzel a hozzáállással. Menj el orvoshoz, vagy egy közösséget keress, aminek aktív tagja lehetsz. Nem vallásosra gondolok, hanem sportklub, akármilyen szakkör, mittomén, ami érdekel.

Nem te vagy a világ közepe, és nem is a te problémád a legnagyobb a világon. 20 éves vagy, van családod, előtted a jővő.

Én 20 évesen már teljes árva voltam, és előtte sem volt leányálom az életem, de legalább próbálkoztam, és most boldog családanya vagyok.

Egy sportközösség lehetővé tette, hogy emberekkel ismerkedjek, a barátaim segítettek, és tanultam. Ha elfoglalod magad, akkor nem jut időd az önsajnálatra.

Kifogásokat könnyű keresni, én is jó vagyok benne, de azért tenni is kell valamit azért, hogy boldogok legyünk.

Szedd össze magad, és találd meg az örömöt az életben!

2014. nov. 30. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!