Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan állíthatnám le az...

Hogyan állíthatnám le az unokatesómat?

Figyelt kérdés
Egy évvel fiatalabb nálam, mindketten lányok vagyunk, még egyetemisták. Egy ideje bennem van nagyon az érzés, hogy szeretnék már családot, persze érzem, hogy még nem aktuális. Van még 2 évem a suliból, aztán még minimum 2-t szeretnék dolgozni babavállalás előtt. Álmodozni viszont nagyon szeretek, már most nézegetem a bababútorokat, babaruhákat, és tervezgetem, hogyan fogjuk átalakítani a lakást. 4 éve vagyok együtt a párommal, aki 27 éves, már dolgozik. Van egy saját lakásunk, most autóra gyűjtünk, szóval nagyon keményen dolgozunk azért, hogy normális életszínvonalon élhessünk. Tudom, hogy még nagyon sok mindent el kell érnünk ahhoz, hogy gyereket vállalhassunk, és valójában mélyen, legbelül pontosan tudom, hogy még nem vagyok elég érett a feladatra. Ennek ellenére borzasztó rosszul esik, hogy ha felhozom a témát, kiröhög, vagy azt mondja, hogy hülye vagyok. Ami meg iszonyat idegesítő, hogy azt is szokta hangoztatni "Dehogy akarsz. Csak azért érdekel, mert f*ngod sincs az egészről." De ezt kb. úgy, mintha ő már 6 gyereket felnevelt volna. Tudom, nem kéne magamra vennem, de ha mással beszélgetek erről, abba is beleszól, és marhára zavar.
2014. nov. 11. 13:12
 1/8 csabika1971 ***** válasza:
0%

Kívánom, hogy ne legyen igazam.

De elég nagy gáz ha a fiú kapcsolatban így áll a baba dologhoz. Mert tény beszélgetni, ötletelni, stb. lehet attól még nem lesz gyerek, hogy együtt álmodoznak. De ha ő már ettől is elzárkózik, eléggé jellemzi mit is gondol a dologról.

Ezt férfiként mondom.

2014. nov. 11. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
? Bocsi, ezt most nem tudom értelmezni. :D
2014. nov. 11. 13:27
 3/8 csabika1971 ***** válasza:
Ja, bocs de magyarázatod elolvasva úgy értelmeztem a fiúd a probléma, pedig a kérdésed nem ezt sugallja.
2014. nov. 11. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Olyan mintha egy kisgyerek írta volna ezt az egészet. "szóval nagyon keményen dolgozunk" : azt írod, hogy még két éved van hátra a suliból. Akkor marha keményen dolgozhatsz. Egyébként meg ne beszélj erről, és a probléma meg is van oldva!
2014. nov. 11. 13:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, láttam, hogy valamit sikerült félreérteni. :)

Második! Egyszerűen nincs erőm a hülyeségedre reagálni. :)

2014. nov. 11. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Le leszek pontozva, de a baba meg a gyerek nem mindenkinek egy fensőbb isteni meg nem értett romantikus misztikus valami. Vannak olyan emberek (mint én) akik szeretik a gyerekeket, teljesen rendben vannak a család gondolatával de istenem ha még évek választanak el a dologtól akkor mit agyaljak rajta? Azt se tudom élni hol fogunk 4 év múlva, milyen pozícióban hol dolgozom stb 4 év múlva de már azt nézegessem hogy 100 centis rózsaszín lovacskás pelenkázóasztal lesz a még meg nem született kitudja milyen nemű gyerekhez?

A gyerek az élet része egy teljesen normális, hétköznapi dolog. Majd ha eljön az ideje akkor jön. Lesz 9 hónap babás bigyókat válogatni a boltban.

Megjegyzem amikor ezeket tervezgeted akkor azokat is odamondod hogy hónapokig (évekig) nem lesz alvás, szórakozás és úgy magánélet egyáltalán ugye? Mert nem csak rószaszín babaillatú mese ám minden, a szívás is hozzátartozik, és egy reálisan tervező gondolkodó ember automatikusan ezekkel is számol (a barátod is gondolom, ezért mondja azt amit).

Engem is bosszant ha a babás dolgokkal rágják a fülem (sőt szakítottam is már emiatt).

27/F.

2014. nov. 11. 13:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le, mert tök jó, hogy így értelmesen elmondtad a véleményed. Viszont én hajnali 3-ig gépeltem, és szerintem most ledőlök aludni, nincs is kedvem magyarázkodni. Szerintem nem igazán jött át, amit mondani akartam, de nem is lényeges. Lerendezem én ezt magamban. :) Szép napot, sziasztok!
2014. nov. 11. 13:54
 8/8 piriiiiii ***** válasza:
Az unokatestvéred egy idióta. Nem kell leállítani, egész egyszerűen hagyd figyelmen kívül.
2014. nov. 16. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!