Hogyan állíthatnám le az unokatesómat?
Kívánom, hogy ne legyen igazam.
De elég nagy gáz ha a fiú kapcsolatban így áll a baba dologhoz. Mert tény beszélgetni, ötletelni, stb. lehet attól még nem lesz gyerek, hogy együtt álmodoznak. De ha ő már ettől is elzárkózik, eléggé jellemzi mit is gondol a dologról.
Ezt férfiként mondom.
Igen, láttam, hogy valamit sikerült félreérteni. :)
Második! Egyszerűen nincs erőm a hülyeségedre reagálni. :)
Le leszek pontozva, de a baba meg a gyerek nem mindenkinek egy fensőbb isteni meg nem értett romantikus misztikus valami. Vannak olyan emberek (mint én) akik szeretik a gyerekeket, teljesen rendben vannak a család gondolatával de istenem ha még évek választanak el a dologtól akkor mit agyaljak rajta? Azt se tudom élni hol fogunk 4 év múlva, milyen pozícióban hol dolgozom stb 4 év múlva de már azt nézegessem hogy 100 centis rózsaszín lovacskás pelenkázóasztal lesz a még meg nem született kitudja milyen nemű gyerekhez?
A gyerek az élet része egy teljesen normális, hétköznapi dolog. Majd ha eljön az ideje akkor jön. Lesz 9 hónap babás bigyókat válogatni a boltban.
Megjegyzem amikor ezeket tervezgeted akkor azokat is odamondod hogy hónapokig (évekig) nem lesz alvás, szórakozás és úgy magánélet egyáltalán ugye? Mert nem csak rószaszín babaillatú mese ám minden, a szívás is hozzátartozik, és egy reálisan tervező gondolkodó ember automatikusan ezekkel is számol (a barátod is gondolom, ezért mondja azt amit).
Engem is bosszant ha a babás dolgokkal rágják a fülem (sőt szakítottam is már emiatt).
27/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!