Családi kapcsolat a facebookon. Elégé különös! Ti mit gondoltok? (Részletesebben kifejtve)
Figyelt kérdés
A facebookon van egy nő.Elméletileg házas.Ismerősöm.De egyetlen kép sincsen sem a férjéről,sem a gyerekeiről...Végig néztem az ismerőseit,és ott sincsen sem a férje sem a gyerekei...Gyanús ! De most komolyan ! Állítása szerint van két nagylánya,és egy nagy fia.Huszonévesek ,és egyetemisták.Egyetemistáknak ne lenne facebookja ?! Én ha házas lennék tuti hogy felvállalnám.a családomat.A feleségemet,és a gyerekeimet is ! Szerintetek mi lehet a háttérben ?2014. nov. 8. 12:09
21/24 A kérdező kommentje:
Túlságosan közel engedtem magamhoz,és.miatta szakitottam meg ismeretségeket.Nem csak a facebookon hanem a valódi életben is manipulált...Nincs mit szépítenem balek voltam.
2014. nov. 9. 22:34
22/24 A kérdező kommentje:
Van még pár dolog ami miatt a törlés volt az egyetlen.megoldás.pl az hogy rájöttem több regisztráciot használ...Őt egyedül letiltani kevés lett volna.És mindent megtudtam róla.Arra is rájöttem,hogy egy másik regisztrációról ő zaklatott ! Annyit nem ér a facebook hogy úgy lépjek be hogy na most megint milyen néven ír rám....
2014. nov. 9. 22:51
23/24 anonim válasza:
Azon azért lehet szerencsés lenne elgondolkoznod, miért tudnak veled ilyeneket megcsinálni.
Engem még soha nem találtak így be, vagy ha megpróbálták már az elején leráztam.
24/24 anonim válasza:
Mi történt pontosan? Miatta szakítottál meg ismeretségeket?:-o
És kiderült, hogy van-e férje és lánya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!