Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek? Ez a kapcsolat...

Mit tegyek? Ez a kapcsolat működhet? Ne kérdezzek rá?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy vámpírba!!!! Egész biztos, hogy az... láttam, ahogy ivott valakinek a véréből. Eléggé félek tőle, de nagyon szeretem. Én ember vagyok, és nem tudom mit kéne tennem? Egyáltalán létezhet ilyen???? Ez nagyon furi! Szerintem ő is tudja, hogy láttam, de úgy tesz mintha semmi se történt volna. Egyébként pár napja vagyunk csak együtt, és nagyon különösnek találom már most! Mit tegyek? Kérdezzek rá, hogy jól láttam e? Csak attól félek, hogy tényleg az... Vagy egyszerűen hagyja el? Vagy ne is törődjek vele? Nem vagyok elmebeteg és tudom mi az amit láttam!!!! De nem hunyhatok csak úgy szemet e fölött. Tudni akarom az igazat! Megkérdezzem tőle?

2014. máj. 4. 13:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nap kérdése, gratulálok :D
2014. máj. 4. 13:49
 2/18 anonim válasza:
Jaaahaaajjj hogy mennyi butuska ember van itt!!! :"D
2014. máj. 4. 13:50
 3/18 anonim ***** válasza:
Vesd hátra a hajad és húzd ki a nyakad....ha rábukik, megvan a válasz a kérdésedre :)
2014. máj. 4. 13:53
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem most szívja éppen, és rólad beszél.
2014. máj. 4. 13:57
 5/18 anonim válasza:
készíts neki forró teát a használt tamponjaidból, ha nincs elég elkérheted a barátnőidét is
2014. máj. 4. 14:03
 6/18 anonim válasza:

Örülj neki!

Legalább nem kell tampont venned, csak hagyod hogy lenyalogassa és még a szemét se gyűl annyira.

Dupla megtakarítás....

2014. máj. 4. 14:08
 7/18 anonim válasza:

Kérdezted hogy mit tegyél?

A válaszom: a lábad szét!

2014. máj. 4. 14:27
 8/18 A kérdező kommentje:
"Nagyon nagy segítség! Köszike!" Reméltem, hogy normális válaszokat kapok, ugyanis ez nekem fontos dolog!
2014. máj. 4. 15:43
 9/18 A kérdező kommentje:
Ja, és szerintem ez elég komoly dolog! Nem túl félreérthető ha az ember azt látja, hogy a barátja egy emberből ivott! És mellesleg nem egy hülye kiscsaj vagyok. Egy normális egyetemista lány, aki heccből nem talál ki ilyeneket. Ez engem eléggé szíven ütött, mivel eddig talán ilyen kérdésekre én is hasonló választ írtam volna, de ezt most a saját szememmel láttam, és lehet, hogy valamit benéztem, de azért vak nem vagyok! Valami történt az tuti!
2014. máj. 4. 15:53
 10/18 anonim válasza:
Ne aggódj kislány, nem vámpír a pasi csak kicsit pervi, imádja a friss vért nyalogatni, csak jól jársz vele, tudod milyen drágák ezek az agyonreklámozott intim betétek, meg a szemétszállítás
2014. máj. 4. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!