Mit tegyek? Ez a kapcsolat működhet? Ne kérdezzek rá?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy vámpírba!!!! Egész biztos, hogy az... láttam, ahogy ivott valakinek a véréből. Eléggé félek tőle, de nagyon szeretem. Én ember vagyok, és nem tudom mit kéne tennem? Egyáltalán létezhet ilyen???? Ez nagyon furi! Szerintem ő is tudja, hogy láttam, de úgy tesz mintha semmi se történt volna. Egyébként pár napja vagyunk csak együtt, és nagyon különösnek találom már most! Mit tegyek? Kérdezzek rá, hogy jól láttam e? Csak attól félek, hogy tényleg az... Vagy egyszerűen hagyja el? Vagy ne is törődjek vele? Nem vagyok elmebeteg és tudom mi az amit láttam!!!! De nem hunyhatok csak úgy szemet e fölött. Tudni akarom az igazat! Megkérdezzem tőle?2014. máj. 4. 13:48
11/18 anonim válasza:
Ez nem vicc, nagyon vigyázz vele!!!444!!4!
Nekem is volt egy vámpír pasim. Állandóan szívta a vérem, amint elfordítottam a fejem, belém harapott a hülyéje, azt hitte nem veszem észre... A vége az lett, hogy bezártak a pszichiátriára, amiét karót döftem a szívébe!
12/18 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? Vagy csak egy hülye poén? Ha igaz, akkor köszi!
2014. máj. 4. 17:38
13/18 anonim válasza:
ő jót tehet neked miért bántanád?
14/18 anonim válasza:
hagyd hadd nyalogassa a friss vért! te is élvezed meg ő is
16/18 A kérdező kommentje:
Ha kamu lenne, nem válaszolnék. Amúgy meg normális választ kérlek! Engem ez igen is izgat. Azért mert nem a ti életetek, még segíthetnétek. Nem ti láttátok, és nem ti voltatok ott akkor! Nem tudhatjátok mennyire aggódom emiatt.
Legalább normális választ adnátok!
És hogy érted azt, hogy jót tehet nekem?
2014. máj. 4. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!