Mik a jelei, ha tetszem egy srácnak, akinek barátnője van?
Szia!
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is! Ha gondolod írj!:)
Sziasztok! Én is ebben a helyzetben vagyok :(
Ha gondoljátok nekem is írhattok!
Ilyen nekem is volt. Nálam nagyon egyértelműen lehetett tudni, hogy tetszem neki. Ugyanis táncoltunk, és csókolóztunk a buliban. (Akkor még nem tudtam, hogy van barátnője.)
Miután már tudtam, azután pedig onnan lehetett tudni, hogy tetszem neki, hogy továbbra is keresett, írogatott, olykor felhívott. Amikor pedig találkoztam vele, annak ellenére, hogy közöltem, ez csak haverkodás, elváláskor meg akart csókolni.
Szóval itt elég egyértelműen kiderült.
Nem tudom, hány éves vagy, kérdező, de szerinte esetleg érdemes lenne megkérdezni, mit akar tőled. (Nem tudom, milyen viszonyban vagy vele egyébként.)
Két évvel vagyok fiatalabb nála :) egyszer egy focimeccs közben nekem szaladt, és neki nyomott a falnak, úgyhogy közben hozzám simult. ^^
Máskor meg épp kötöttem a cipőm, erre megjàtszott egy esést pont mellém, ekôzben mialatt állt fel, megfogta a kezem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!