Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Családi kapcsolat a facebookon...

Családi kapcsolat a facebookon. Elégé különös! Ti mit gondoltok? (Részletesebben kifejtve)

Figyelt kérdés
A facebookon van egy nő.Elméletileg házas.Ismerősöm.De egyetlen kép sincsen sem a férjéről,sem a gyerekeiről...Végig néztem az ismerőseit,és ott sincsen sem a férje sem a gyerekei...Gyanús ! De most komolyan ! Állítása szerint van két nagylánya,és egy nagy fia.Huszonévesek ,és egyetemisták.Egyetemistáknak ne lenne facebookja ?! Én ha házas lennék tuti hogy felvállalnám.a családomat.A feleségemet,és a gyerekeimet is ! Szerintetek mi lehet a háttérben ?

2014. nov. 8. 12:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
HA ő nem mondja el neked az igazat, annak oka van, szóval valószínűleg semmi közöd hozzá. Ennyi.
2014. nov. 8. 12:37
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

A huszonévesek közül egyébként sokan már nem használják a Facebook-ot. A munkahelyemen is inkább mi, 30-asok vagyunk fenn, a 22-25 évesek közül soknak egyáltalán nincs Facebook-ja.

Egy tapasztalat: inkább a valóságnak higgy, ne a Facebook adatoknak!

2014. nov. 8. 12:41
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
23 éves vagyok, egyetemre járok és nincs fészbúkom.
2014. nov. 8. 13:03
 14/24 anonim ***** válasza:
86%
Én szimplán nem jelöltem be a szüleimet. xD
2014. nov. 8. 13:13
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Apukámnak van facebookja, de nem az ismerősöm :D A testvérem sem az ismerősöm ott,mert kijelentette, hogy engem ugyan a büdös életben nem fog bejelölni!!!!

Szóval ez is egy megoldás. De mint leírtad, gyanús, hogy a 20 évvel ezelőtti képen ő van,akkor miért akarod tudni a valóságot?

Interneten ismerted meg,és pénzt kér tőled,vagy miért?

2014. nov. 8. 14:44
 16/24 anonim ***** válasza:

Unokatesómnak (30 éves) sincs fészbúkja, mert olyan munkaköröket pályáz meg, ami során mindenét átvilágítják és egy idióta bulis képen bejelölik, az már elég lehet ahhoz, hogy ne kapja meg az állást. Inkább nem kockáztat.

Van akinek nem lényeg az ismerős "vadászat".

2014. nov. 8. 20:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem sincs fenn a facen mert nem érdekli. Bár egy képet raktam fel róla de magamról is csak egy van. A fiunkat nem írtam ki családtagnak és nem is ismerősöm. Így mert nem egy a vezetéknevünk nem tudják hogy a fiam aki nem ismer személyesen. Senkinek semmi köze hozzá. Mi se ott éljük a családi életünket. Ha arra gyanakszol hogy az ismerősöd pénzzel akar lehúzni vagy valami, utasítsd vissza max de nincs jogod a magánéletében vájkálni.
2014. nov. 8. 21:06
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki nem a Facebookon éli a magánéletét. Sőt, az én páromnak nincs is Facebookja.
2014. nov. 9. 13:37
 19/24 A kérdező kommentje:
Ma töröltem a facebook regisztrációmat.
2014. nov. 9. 20:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg zaklatott vagy pénzt kért? Vagy te akartad volna lehúzni ha kiderül róla valami titok? Mindkét esetben jobb ha így tettél bár elég lett volna őt letiltani :-)
2014. nov. 9. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!