Egy felnőtt férfi 30. születésnapját kinek a joga megszervezni: az anyjának vagy a feleségének?
Ezek a családi harcok...
Rendezzetek két bulit.
11 esnek mennyire igaza van!!!!!!!!
1
Igen, szerintem is az lenne a legjobb, ha 2 lenne. De férjem testvérei nem mind itt laknak a közelben, családosok kisgyerekekkel, nem akarom őket 2x "rángatni". Ők is nagy közöset szeretnének egyébként.
A férjemnek titkos vágya, hogy legyen egy meglepi-bulija. Most valamennyire számít rá, de már kitaláltam egy nagyon jó elterelést, amiben barátok is segítenek.
Csak az a félő, hogy ha egy nagy lesz, akkor anyósom megsértődik és nem jön el, akkor nem jön el az ő anyukája sem, ami nagyon rosszul esne férjemnek.
Úgy látszik, hogy itt nem lehet sértődés nélkül bulit szervezni.
Ha a férjed nagymamája megsértődik, hívd fel, és magyarázd el neki, hogy az anyósod mennyi embert nem akart beengedni magához.
"Istenem, de sajnálom szegény srácot. Nekem is volt részem ebben, amikor egy emberen civakodik, kutyaronygy-huzavonázik a család több tagja a szeretet jegyében."
Pedig ilyen helyzetben te tehettél volna a legtöbbet azért, hogy ne fajuljanak el a dolgok, a határok világos meghúzásával. Erről sokan elfeledkeznek és úgy vannak vele nagy flegmán, hogy "bokszolják le egymás közt", vagy ami még rosszabb, óhatatlanul versenyeztetni kezdi a résztvevőket.
Ha közösen semmiképpen nem sikerül, akkor szerintem szervezd meg a bulit a családdal, a barátokkal meglepetésként. Anyósodnak megmondhatod, amit itt leírtál, hogy azért lesz így, mert tudod, hogy a férjed vágya egy meglepetés buli, ahol ott van mindenki, aki neki fontos és te nagyon szeretnéd ezt megvalósítani a kedvéért, tehát nem az anyós ellen, vagy direkt kötekedésből szervezkedsz így.
Aztán ha ő szeretné máshogy felköszönteni a fiát szűkebb körben nála, akkor örömmel elfogadjátok a meghívást.
Ha még ezen is megsértődik, hogy azért szervezel szülinapi bulit, mert a fia ilyenre vágyik, akkor nem tudom, nincs több ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!