Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy nem szeretnék vele menni?

Figyelt kérdés

Van egy távolabbi unokatesóm, nem is annyira szoktuk tartani a kapcsolatot év közben, de idén nyáron elég jóba lettünk, voltunk 2 táborban, és mind2 helyen szobatársak voltunk. A lényeg, hogy szombaton itt Nyíregyházán lesz a Sunshine születésnap, és mi még hetekkel ezelőtt megbeszéltük hogy akkor együtt megyünk. Ezzel még nem is lenne probléma, csak engem meg az egyik legjobb barátnőm megkért, hogy menjek vele. Sajnálnám neki így megmondani, hazudni meg nem nagyon tudok, de muszáj lenne valahogy a tudtára adni, vagy lerázni, hogy a legjobb barátnőmmel mehessek.

Ebből kellene valamit kihozni: szombaton állítólag korábban be kéne mennem, mert találkozóm van, utána meg unokatesóméknál leszek, DE erre ez a távolabbi unokatesóm kitalálta, hogy akkor jön ő is korábban és behívja addig az egyik osztálytársát.

És valahogy úgy kellene alakítani, hogy ne velem jöjjön, mármint olyan dolgot kitalálni. Tudom, hogy szemétség meg minden, de légy szíves csak az írjon már, aki segíteni akar/tud.

2014. aug. 26. 20:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy undorító dolog, épp azért nem szoktam hazudni. Lehet ezután a kérdés után elég nehéz elhinni, de tényleg így van...ha annyira gyakorlatias lennék, csuklóból tudnék neki mondani valamit...
2014. aug. 26. 21:24
 12/14 anonim válasza:
Szerintem ezt a dolgot tulgondolkodod picit,de ahogy latom a hazugsagrol nem tudunk lebeszelni...Az,h ezt mondod h kesobbi busszal mennel nem jo szerintem,hisz amikor ott meglat majd a baratnoddel leesik Neki h hazudtal...Mond azt h elotte meg szeretned meglatogatni a baratnodet(oda ugyse megy Veled,mert nem birja),es abbol alakulhat ugy h Veled megy..Igy nem hazudsz akkorat...:)Ne agyalj ennyit,es Aludj!:P
2014. aug. 26. 21:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Egy faluban lakunk..:/ Meg ismerik ők egymást elég jól, mert volt egy időszak amikor nagy spanok voltak. Meg valamit ebből kellene tovább fűzni, amit az utolsó sorokban írtam.
2014. aug. 26. 21:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha azt mondanám, hogy anyám nem enged? Ha összefutunk: ja, meggondolta magát vagy hasonlóxd
2014. aug. 26. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!