A Rokonaim miért nem tudnak meglenni EGY hétig tablet és ilyen s mi már kütyük nélkül?
Mindig mikor jönnek a rokonaim akik messze élnek, akkor egy hétig maradnak, és alig tudunk velük lenni, mert mindig telefon-tablet-ebook és minden ilyen s mivel el vannak foglalva. Én kisvárosi létemre nagyon nem értem mit rágnak azokon. Van egy 13 éves lány unokatesóm, akivel csak angolul tudunk beszélni, és van a anyja, aki összejött az én nagybátyámmal és így lettünk rokonok. De van a nagybátyámnak egy lánya, aki 15 éves, és hiába nem lássa nagyszüleimet 1 éves,. akkor is a netbookon meg ilyen cuccokon lóg.
A múltkor is CSAK egy kalandparkba mentünk mi 4-en, mert anyumék nem jöttek és már majdnem tabletet is hoztak, na meg a Dzsipieszt is majdnem hozták, holott én már 100x jártam ott, és nagyon ismerem az utat.
Mit rágódnak azokon a kütyükön? én 13/L és nem értem
Én pesti vagyok, és így sem értem. Ma a metrón összeszámoltam, hogy kb. 9 ilyen izét tudna valaki simán kilopni a tulajdonosa kezéből. (Mint ahogy a híradóban mutatták.)
Mikor apám beszerelte az autóba a GPS-t, nyáron addig aszalódtunk a kocsiban, amíg el nem kezdte mondani a gépnő, hogy merre menjünk a nagynénémhez, ahol már százszor jártunk, és ha engem kérdez, én is tudtam volna neki mondani, hogy merre forduljon jobbra-balra.
Ez szerintem olyan, mint amikor kb. olyan idős voltam, mint te, és nagy divat volt a "menedzserkalkulátor". Senki közülünk nem tudta, mire jó, senki nem tudott vele mit kezdeni, de gombok voltak rajta, elektronikus kütyü volt, hát mindenki azt akart.
A párom is ilyen szkeptikus volt, ám amióta van neki okostelefonja, kb a fél élete azon van.
Gondolom még nincs ilyen kütyüd. Majd megérted, ha idősebb leszel, vagy olyan munkád lesz, vagy ha netán megismerkedsz a pesti közlekedéssel. De az is lehet, hogy olyan maradsz, mint a 60 év körüli szüleim. Ne aggódj, egy darabig még biztosan lesznek olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint te.
Biztos a helyesírást gyakorolják rajta, ami neked sem ártana...
Első válaszoló, te jó cigány módra gondolkodsz. Komolyan azt lesed a metrón, hogy mit tudnál ellopni? És akkor még mások a hülyék, amiért békésen olvasgatnak?!
Mi van hármas, szövegértés nem megy?
"Ma a metrón összeszámoltam, hogy kb. 9 ilyen izét tudna valaki simán kilopni a tulajdonosa kezéből."
Én pont azt nézem, hogy soha nem lennék ilyen figyelmetlen, mert félnék, hogy valaki ellopja. De még sem mehetek oda az idős facebook-ozó nénihez, hogy "csókolom, tessék már két kézzel fogni, és nem ennyire eltartani magától".
Gyerek vagy még. Azért nem tudnak meglenni, mert kell. Ha nagyobb leszel, megérted.
Facebookon is dolgozhat, attól, mert te nem érted mit csinál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!