Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A Rokonaim miért nem tudnak...

A Rokonaim miért nem tudnak meglenni EGY hétig tablet és ilyen s mi már kütyük nélkül?

Figyelt kérdés

Mindig mikor jönnek a rokonaim akik messze élnek, akkor egy hétig maradnak, és alig tudunk velük lenni, mert mindig telefon-tablet-ebook és minden ilyen s mivel el vannak foglalva. Én kisvárosi létemre nagyon nem értem mit rágnak azokon. Van egy 13 éves lány unokatesóm, akivel csak angolul tudunk beszélni, és van a anyja, aki összejött az én nagybátyámmal és így lettünk rokonok. De van a nagybátyámnak egy lánya, aki 15 éves, és hiába nem lássa nagyszüleimet 1 éves,. akkor is a netbookon meg ilyen cuccokon lóg.

A múltkor is CSAK egy kalandparkba mentünk mi 4-en, mert anyumék nem jöttek és már majdnem tabletet is hoztak, na meg a Dzsipieszt is majdnem hozták, holott én már 100x jártam ott, és nagyon ismerem az utat.

Mit rágódnak azokon a kütyükön? én 13/L és nem értem

2014. aug. 18. 13:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Én pesti vagyok, és így sem értem. Ma a metrón összeszámoltam, hogy kb. 9 ilyen izét tudna valaki simán kilopni a tulajdonosa kezéből. (Mint ahogy a híradóban mutatták.)

Mikor apám beszerelte az autóba a GPS-t, nyáron addig aszalódtunk a kocsiban, amíg el nem kezdte mondani a gépnő, hogy merre menjünk a nagynénémhez, ahol már százszor jártunk, és ha engem kérdez, én is tudtam volna neki mondani, hogy merre forduljon jobbra-balra.

Ez szerintem olyan, mint amikor kb. olyan idős voltam, mint te, és nagy divat volt a "menedzserkalkulátor". Senki közülünk nem tudta, mire jó, senki nem tudott vele mit kezdeni, de gombok voltak rajta, elektronikus kütyü volt, hát mindenki azt akart.

2014. aug. 18. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

A párom is ilyen szkeptikus volt, ám amióta van neki okostelefonja, kb a fél élete azon van.

Gondolom még nincs ilyen kütyüd. Majd megérted, ha idősebb leszel, vagy olyan munkád lesz, vagy ha netán megismerkedsz a pesti közlekedéssel. De az is lehet, hogy olyan maradsz, mint a 60 év körüli szüleim. Ne aggódj, egy darabig még biztosan lesznek olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint te.

2014. aug. 18. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Biztos a helyesírást gyakorolják rajta, ami neked sem ártana...

Első válaszoló, te jó cigány módra gondolkodsz. Komolyan azt lesed a metrón, hogy mit tudnál ellopni? És akkor még mások a hülyék, amiért békésen olvasgatnak?!

2014. aug. 18. 15:00
 4/13 anonim ***** válasza:
37%

Mi van hármas, szövegértés nem megy?

"Ma a metrón összeszámoltam, hogy kb. 9 ilyen izét tudna valaki simán kilopni a tulajdonosa kezéből."

Én pont azt nézem, hogy soha nem lennék ilyen figyelmetlen, mert félnék, hogy valaki ellopja. De még sem mehetek oda az idős facebook-ozó nénihez, hogy "csókolom, tessék már két kézzel fogni, és nem ennyire eltartani magától".

2014. aug. 18. 15:06
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Egyébként békésen olvasgatnak, a lópikulát. Mindegyik facebook-ozik meg játszik. Ami nem baj, csak ne legyenek már mind szent könyvmolynak elkönyvelve.
2014. aug. 18. 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Igazad van, sokkal rosszabb Facebookozni út közben, mint a többieket lesni, vagy bamba arccal meredni a semmibe.
2014. aug. 18. 15:17
 7/13 A kérdező kommentje:
de mit csíptek azon az izén? semmi értelme...
2014. aug. 18. 15:28
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Lehet vinni könyvet (régi, kinyithatós papírtablet), mp3-on zenét, kötést. (Ja, az mondjuk ciki.)
2014. aug. 18. 15:29
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
Mert az embereket a TV és az internet leszoktatta a valós szocializálódásról.
2014. aug. 20. 00:24
 10/13 anonim ***** válasza:
60%

Gyerek vagy még. Azért nem tudnak meglenni, mert kell. Ha nagyobb leszel, megérted.

Facebookon is dolgozhat, attól, mert te nem érted mit csinál. :)

2014. szept. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!