Hogy bírnátok egy hétig "tapogatós" telefon, tablet, stb nélkül?
Egyik sincs, és még élek :)Asztali gépről szoktam netezni.A csládban van még egy céges laptop, de a gyerekeket nem nagyon izgatja hála az égnek, 5 és 8 évesek.
30 N
22 hkm
Simán:) Nem igzaán hiányozna egyik sem. Számítógéppel dolgozom, néha pihenésképp szoktam netezgetni, ezért otthon nincs is igényem bekapcsolni a gépet. Nekem felszabadulás, ha nincs gép a közelemben.
Jó nálam favorit az E-könyv olvasó, de azt meg egy könyvvel helyetesíthetem bármikor:)
Telefonom meg folyton lemerül, vagy otthon marad, vagy csak nem veszem észre ha csörög meg ilyenek:)
26/L
Nagyon jol! Nyaron elmentunk campingelni egy hetre. Senkinek sem hianyzott az ipad vagy a telefon. Rendesen megvaltas volt "csak ugy" lenni!
39 eves szulok es 3 eves Kisember
25
Nem ebbe születtem bele, így simán. A 13-16 éveseknél szerintem esélyesebb, hogy - kis túlzással élve - pszichiátrián kötnek ki. Persze nyilván ott sem borítékolható, csak ott van az a halmaz, amit feltételezem keresel, akik nem tudnának élni nélküle.
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit meglepődtem, mert buszon vagy egyéb helyen azt látni, hogy még le se ült, de már facebook...
Nekem sincs semmi ilyenem, mert a telefon telefonálni való szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!