Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy bírnátok egy hétig...

Hogy bírnátok egy hétig "tapogatós" telefon, tablet, stb nélkül?

Figyelt kérdés
Kort is kérnék :)
2013. okt. 9. 15:44
 1/9 anonim válasza:

Egyik sincs, és még élek :)Asztali gépről szoktam netezni.A csládban van még egy céges laptop, de a gyerekeket nem nagyon izgatja hála az égnek, 5 és 8 évesek.

30 N

22 hkm

2013. okt. 9. 15:52
 2/9 anonim válasza:

Simán:) Nem igzaán hiányozna egyik sem. Számítógéppel dolgozom, néha pihenésképp szoktam netezgetni, ezért otthon nincs is igényem bekapcsolni a gépet. Nekem felszabadulás, ha nincs gép a közelemben.

Jó nálam favorit az E-könyv olvasó, de azt meg egy könyvvel helyetesíthetem bármikor:)

Telefonom meg folyton lemerül, vagy otthon marad, vagy csak nem veszem észre ha csörög meg ilyenek:)

26/L

2013. okt. 9. 15:55
 3/9 anonim válasza:
Kibírnám. Néha persze eszembe jutna, hogy de jó lenne előkapni a mobilt és hallgatni egy kis zenét, hogy ne unatkozzam hazafelé, vagy egy kicsit netezni, de nem hinném, hogy belehalnék, ha egy hétig nem lenne telefon/net. Legalább gyorsabban kiolvasnám a könyvet, amit elkezdtem. 18L
2013. okt. 9. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs egyik sem, szóval...
2013. okt. 9. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jol! Nyaron elmentunk campingelni egy hetre. Senkinek sem hianyzott az ipad vagy a telefon. Rendesen megvaltas volt "csak ugy" lenni!

39 eves szulok es 3 eves Kisember

2013. okt. 9. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
18/F Kibírnám, amúgy se használom másra csak WiFi-re otthon, ha foglalt a gép.
2013. okt. 9. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
elmennék a boltba vennék elemet és zenét hallgatnék a mp3 ról. Mert jelen állapotba erre használom a telómat
2013. okt. 10. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:

25

Nem ebbe születtem bele, így simán. A 13-16 éveseknél szerintem esélyesebb, hogy - kis túlzással élve - pszichiátrián kötnek ki. Persze nyilván ott sem borítékolható, csak ott van az a halmaz, amit feltételezem keresel, akik nem tudnának élni nélküle.

2013. okt. 10. 17:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kicsit meglepődtem, mert buszon vagy egyéb helyen azt látni, hogy még le se ült, de már facebook...

Nekem sincs semmi ilyenem, mert a telefon telefonálni való szerintem...

2013. okt. 10. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!