A ferjemnek viszonya van a sogornommel. Mit tudnek ebben a helyzetben csinalni?
Figyelt kérdés
3-an vagyunk testverek. Az hugom jott hozzank en nem voltam otthon amikor meglatta a ferjem es a batyam feleseget egyutt. Ok nem vettek eszre, igy a tesom tudott a telefonjaval egy felvetelt csinalni hogy megmutassa nekunk mert felt hogy nem hisszuk el. Azota voltak nalunk a batyamek en a sogornomet es a ferjemet is lelepleztem nagy vita volt kizavartam a not a hazbol. Jelenleg nincs munkam es van egy lassan 3 eves kisfiam. Koltozzek haza a szuleimhez vagy mit tehetnek? A ferjem azt mondja hogy reszeg volt es nem is emlekszik ra de persze nem hiszek neki.2014. aug. 15. 07:03
11/13 anonim válasza:
Ha megér neked annyit a pénz, hogy egy kapcsolatban élj szerelem és tisztelet nélkül. Akkor rajta.
12/13 anonim válasza:
Milyen szerencsétlen férjed van neked, ha egy kis pia után csak úgy meg lehet erőszakolni? :D Lapátra vele, majd jön jobb.
13/13 anonim válasza:
beszéld meg a férjeddel, hogy mi is történt. Lehet hogy megér még 1 esélyt adni neki. Nem kell elkapkodni a dolgot. Lehet hogy a sógornőd hajtott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!