Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A testvérem és én nagyon...

A testvérem és én nagyon különbözünk. Mások vannak hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Szinte mindenben eltérő az ízlésünk: zene, film, hobbi, más dolgok érdekelnek minket, más a temperamentumunk, más az öltözködési stílusunk, más a világnézetünk, a gondolkodásunk.

Ebből adódóan más típusú fiúk tetszenek nekünk. Normális, ha a másik párjával nehezebben találjuk meg a közös hangot? Akiben ő lát valamit, vele én nem tudok semmiről beszélgetni. Aki nekem szimpatikus, az neki nem. Jól van ez így? Vagy nem kell ezzel foglalkozni?

2014. jan. 28. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezzel foglalkozni. A dolog ismerős, én és az öcsém teljesen eltérők voltunk kinézetre, iskolai teljesítményre és érdeklődési körre, sőt bizonyos mértékben emberi élethelyzetek erkölcsi megítélését tekintve is. A feleségeink sosem jöttek ki egymással, a kapcsolatunk is meglehetősen kihűlt. Ennek ellenére mindkét család normális életet élt és él. Most már nagyapa korban vagyunk (bár öcsémnek nincs unokája), de fura módon kinézetre is kezdünk hasonlítani egymásra. A zeneszeretet talán az egyetlen, ami "közösnek" mondható, bár a zenének meglehetősen ellentétes területeit kedveljük.
2014. jan. 28. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én két lányom is, mint két idegen. A Tesó párjával pedig ki kell alakítani egy elfogadható viszonyt. Nem neked kell együtt élni vele.
2014. jan. 28. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi :)

A vőlegényem szerint ha egy árvaházból kivett gyermeket mellém raknának akkor köztünk több hasonlóság lenne, mint köztem s a tesóm között...

Temperamentum, érdeklődési kör, világnézet, viselkedés, pasik, zene, film, életvitel...semmi, de semmi közös nincs.

Nincs mit szépíteni 2 egyetemi évem míg vele laktam volt a két legszőrnyűbb évem, lakás szempontjából...le.szrta, hogy mennyit kellett tanuljak, ha kellett éjjel is égette a lámpát, persze nem mert tanult, CSAK. Én mindig a konyhában tanultam, mert ő filmet nézett a szobában...cserébe az otthoniaknak mindig azt mondta h van 15-16 vizsgája, egész nap tanul...kettőnk közül én tanultam többet :))) de mindig őt sajnálták...

Aztán ő végzett, elköltözött külföldre, férjhez ment...mostmár gyerekük is van. Eléggé normalizálódott a viszonyunk, így a távolból, cuki gyerekük született. Ettől függetlenül nem nagyon bírjuk veszekedés nélkül 3-4 napnál tovább, egyszerűen lehetetlen...

Ez így pont jó, 1000 km megfelelő távolság....

A sógorommal nincs baj :D

23-L

2014. jan. 28. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én két gyerekemnek is eltérő az ízlése, ezzel nincs gond.

Fogadjátok el egymást és éljétek úgy a saját életeteket azzal, akivel nektek tetszik.

2014. jan. 29. 02:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Totálisan ugyanígy van velünk is. Akkor lett jó a viszonyunk, amikor elköltöztünk otthonról.

25N

2014. jan. 29. 07:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt. Én elfogadtam őt, ő a mai napig gyűlöl engem emiatt. Ez van.
2014. jan. 29. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!