Mit lehet ebben a helyzetben tenni? (Bővebben lent)
4,5 hónapos kislányunk keresztszüleinek egyértelműen megmondtuk, hogy nem szeretnénk, ha a gyerekről képet tennének ki a facebook oldalukra, mivel mi sem tesszük ezt. Megjegyzem a családból ezt eddig mindenki tiszteletben tartotta. Erre mit fedezek fel két hete?...A "keresztanya" facebook oldalán dafke 3 feltöltött képet a kislányunkról, csakazértis feltöltötte! Nem tudom mit nem lehet érteni azon, hogy NEM??
Nagy kegyesen leszedték, de annyit nem mondott volna, hogy bocsánat. Sőt azóta még ő játssza a sértett fennséget.
ezek olyan stílusú emberek, hogy napi 10 de sok esetben napi 40 képet is posztolnak 1 éves gyerekükről, no comment...
Én nagyon megbántam, hogy őket választottuk keresztszülőknek, de nagyon....
Mondd meg nekik, hogy ha nem tartják magukat ahhoz, hogy az engedélyetek nélkül ne tegyenek fel képet a gyerekeketröl, akkor fel fogjátok öket jelenteni személyiségi jogok megsértéséért.
Mellesleg nem ártott volna elöbb megismerni öket, és csak akkor választani keresztszülönek, ha tényleg megfelelnek az elvárásoknak.
2:
Hát igen, de ugye erre van az a mondás, hogy sokszor egy élet kevés valakit kiismerni...Nem gondoltuk volna, hogy ilyenek!
Megjegyzem azért is voltam pipa, mert mint valami infantilis idióták, feltöltötték a képeket - ebben kimerült számukra a keresztszülőség - ám a kislányunkat látták mindösszesen egyetlenegyszer 6 hetesen...
Képeket feltölteni ráadásul sunyiban, az viszont roppant fontos volt!
Nem tehetek róla, de nem bírom az ilyen"kirakat"embereket...
Én azt utálom, amikor valaki pucér képet tesz fel a gyerekéről, aztán meg posztolgatja 2 hetente, hogy "de cuki".
Ááá, hogyne, persze! Aztán meg majd egy pedofil hecker az ő babája képére veri ki. Utána meg jönnek az olyan hírek hogy kikapták az utcán a gyereket a baba kocsiból, beültek vele egy autóba és elszáguldottak.
Tudom hogy kicsit durván látom a dolgokat, de pucér fotót inkább csak papír képen mutogassák, annak aki közeli hozzátartozó.
Vissza térve a Te kérdésedre én vissza mondanám ezt a kereszt szülősdit. A ruhás képek szerintem okék, de ha az anyuka, vagy apuka azt mondja, hogy semmilyen fotót nem akarnak a fb-on látni, akkor nem töltök fel semmmijet.
Aki ennyit nem bír felfogni, az nem való ilyen feladatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!