A bátyám lehet, hogy csak féltestvérem? Hogyan tudhatnám meg?
Felnőtt fejjel, 38 éves koromra döbbentem rá, hogy a szüleim sok dologban hazudtak nekem és egymásnak is. Ez alapból megrendített, szinte hazugságnak tűnik a fél életem. Úgy alakult, hogy apám nemrég megcsalta anyámat, ami kiderült, ezért az utóbbi időben többet beszélgettem velük az átlagosnál intim dolgokról. Sokat elszóltak, amiket eddig nem mondtak el, vannak számomra összefüggéstelen dolgok, sok helyen magyarázkodás. Mivel mostanra jöttem rá, hogy végig hazudták az egész életüket egymásnak és nekem is, ezért felvetődött bennem ez a kérdés. Ez sem véletlen, mert az mindig is fura volt, hogy a bátyám nem hasonlít senkire. Apasági vizsgálat kizárva, mert ahogy eddig is hazudtak, sosem mennének bele ilyesmibe, fel sem merném vetni, mindegyik tagadna.
Ma kérdezgettem anyut, hogy hogyan ismerkedtek meg anno stb. Annyit sikerült megtudnom, hogy anyu a házasságuk előtt esett teherbe 16 évesen, ezért házasodtak össze. Kérdeztem tőle, hogy előtte volt-e párkapcsolata. Mondta, hogy nem. Erre kérdeztem, hogy ezek szerint apu vette el a szüzességed? Mondta, hogy igen, de érdekes módon elmesélte, hogy furcsállta is apu, hogy nem vérzett utána, de Ő elmagyarázta neki, hogy nem mindenki vérzik eléggé és nem vehette észre. Érdekesnek tartottam, hogy ezt megemlítette. Nekem ez is olyan, mintha magyarázkodna, hisz nem kérdeztem.
Bármi derülne ki, én ugyanúgy imádom a bátyámat, vele nőttem fel, csak valahogy úgy érzem tudnom kell. Sőt neki is, jogunk van tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!