Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Én miért nem merem megtenni...

Én miért nem merem megtenni amit a testvérem megtett?

Figyelt kérdés
Sajnos az idén meghalt Édesanyám,vele éltem most pedig egyedül maradtam.Rengeteg mindent hagyott rám a bolt,a tanya földel,és nem beszélve itt a nagy porta emeletes ház+2ház,telek.Nem tudom de engem nem boldogít ez a sok minden ha a testvérem elvált volna nem csinálta volna meg ezt más kép lenne. A testvéremet 2012-ben vesztettem el,öngyilkos lett,a gyerekeinek csak az örökség kell de hogy néha-néha meglátogassanak.
2014. aug. 2. 19:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
UI.:hogy érthetőbb legyen amit írok itt az unokákról van szó mert ők a testvéreim után a vér-szerinti jogos örökösök,a testvérem párjának szemi köze a vagyonból pedig Édesapám halála után is rögtön jött az ügyvédet fogadott,ez is a párja ötlete volt mindig is sz@rkeverő volt,és most is az.Az unokahúgicám a facebook-on még feketelistára rakott minket Édesanyámmal mert felmertük köszönteni születésnapján.
2014. aug. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!