Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Én miért nem merem megtenni...

Én miért nem merem megtenni amit a testvérem megtett?

Figyelt kérdés
Sajnos az idén meghalt Édesanyám,vele éltem most pedig egyedül maradtam.Rengeteg mindent hagyott rám a bolt,a tanya földel,és nem beszélve itt a nagy porta emeletes ház+2ház,telek.Nem tudom de engem nem boldogít ez a sok minden ha a testvérem elvált volna nem csinálta volna meg ezt más kép lenne. A testvéremet 2012-ben vesztettem el,öngyilkos lett,a gyerekeinek csak az örökség kell de hogy néha-néha meglátogassanak.
2014. aug. 2. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mivan? Ezt nem értem.

Pedig 3x is elolvaszam

2014. aug. 2. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:

*elolvastam.

Tessék még írni is elfelejtettem úgy lezsibbadt az agyam.

2014. aug. 2. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt csak én mem tudom értelmezni?
2014. aug. 2. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
*nem
2014. aug. 2. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az öngyilkosság gondolatával! Az nem old meg semmit.
2014. aug. 2. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

inkább add el akkor a boltot meg a felesleget, a kölkök között intézd el a örökösödést, keress egy párt magadnak és kezdj új életet.

A testvéred gyáva volt és önző, hogyha így benne hagyott a legrosszabb közepén...

2014. aug. 2. 20:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is azt ajánlanám, amit #6.

Kezdj új életet! Adj el valamit a dolgokból, abból vegyél egy lakást Budapesten, vagy valami nagyobb városban, keress egy új munkát, amihez kedved is lenne, ismerkedj!

Ilyen esetben az életmódváltozás jót szokott tenni.

Sosem tudhatod előre, mit tartogat még számodra az élet, ezért butaság abbahagyni! Lehet, hogy két év múlva rátalálsz életed szerelmére, vagy megtalálod álmaid melóját. Nem lehet tudni!

Ne légy gyáva. Öngyilkosok a gyávák lesznek. Az élethez több bátorság kell.

2014. aug. 2. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:

De ha idén halt meg az anyukád miköze van hozzá a testvéredhez aki már két éve meghalt?

Valamint ha elvált volna akkor élne még az anyukád? Vagy micsoda? Teljesen zavaros az egész story

2014. aug. 3. 10:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Szóval írtam az idén meghalt az Édesanyám,előtte a testvérem,az unokákat ki kellet fizetni ami az Anyai részből jár.Az egyik nagy okos megszólal-majd akkor jelentkezünk ha a bank átutalja a fele részt számunkra-mert sajnos hirtelen következet be a tragédia és nem tudta ki nevére írassa,mert őszinte legyek nem volt túl jó kapcsolatunk a testvéremmel ezt köszönthető a párjának aki szerepet játszott ill. tehet ami megtörtént.Ami még fájópont nekem fel sem keresnek,meg sem kérdezik hogy vagyok,és ami a lényeg nem mondják azt-kivigyünk az Édesanyád,testvéred sírjához.Sajnos nem ugyanazon a településen vannak eltemetve,azt pedig ellehet mondani azt se tudják hol vannak eltemetve a nagyszülei.
2014. aug. 3. 11:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. aug. 3. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!