Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkó voltam sógorommal?

Bunkó voltam sógorommal?

Figyelt kérdés

Szerencsés ember vagyok, itthonról végezhető munkám van. Most, a nyári szünetben neccesebb, mivel ovis gyerekeim természetesen itthon vannak, de megoldom.

Sógorom tanár, agglegény, nem tud mit kezdeni az idejével. Két héten belül másodszor jelezte, hogy meglátogatna hétköznap, nap közben, a második alkalommal a környékünkön járt, gondolta, "beugrik", de előtte felhívott. Mindkétszer kedvesen közöltem, hogy ne haragudjon, de én dolgozom, határidőim vannak. Erre tegnap telefonált anyósom, hogy nagyon megbántottam a fiát a visszautasításommal. Hogy magyarázzam meg, hogy nem csak a lábam lógatom otthon, és én se rontok be hozzá matekórára trécselni? Már mondtuk, hogy hétvégén szeretettel várjuk, de akkor haverozik, mert azok hétköznap dolgoznak. A gond csak az, hogy én is...

2014. júl. 14. 13:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem meg egyáltalán nem volt bunkó a kérdező!

A munka az munka, még ha otthon is végzi, akkor is lehetnek pl. betartandó határidők! A munkahelyen sem nézik jó szemmel, ha valaki pl. munkaidő alatt magántelefonál. Ez majdnem ugyanaz. A sógorod, ha értelmes, felnőtt ember, megérti, hogy Te dolgozol, az pedig édes mindegy, hogy nem egy irodában, hanem az otthonodban. Én is csináltam itthoni munkát tavaly pár hónapig, és mindenki tiszteletben tudta tartani, nem sérültek be azon, hogy megmondtam, 9-17 óráig nem érek rá.

29N

2014. júl. 14. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező eldöntheti, hogy van e ideje, vagy nincs. Ha udvariasan megmondja, hogy nem ér rá, akkor az a primitív, aki megsértődik.

Esetleg, kedves kérdező, add meg a sógorod telefonszámát azoknak a válaszolóknak, akik szerint szegény sógit megsértetted, és ők pátyolgassák hétkóznap.

2014. júl. 17. 11:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező! "Szegény sógorod" bizonyára unatkozik a mami szoknyája mellett a nyári szünetben. Anyu küldi ide-oda, hogy a hétvégi haverozásig teljen az idő, téged kissé provokálva. Szánalomra méltó egy ilyen ember a családban minden tekintetben. Van rá 2,5 hónapja, hogy kezdjen magával valamit, mondjuk fogjon egy NŐT, akit látogathat. Lehetőleg akinek már nem kell gyereket is csinálnia.
2014. júl. 28. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!