Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagymamámmal hogy legyek jóban?

Nagymamámmal hogy legyek jóban?

Figyelt kérdés
Valamiért (mindenki szerint ez a természete, nem lehet ellene mit tenni) minden nap, többször is feltesz nekem olyan kérdéseket, amik nem csak engem, de anyámat, öcsémet, barátaimat is sértik. Olyanokat kérdez, hogy: "Mit csinálsz? ...chatelsz?...kivel?!" ha valamiben nekem van igazam(kivételesen...), akkor azt mondja: "Hagyjál békén!" és nem szól hozzám, megsértődik. Nem lehet vele logikusan vitát folytatni, ha valamit ő mond, akkor az csak és kizárólag úgy a jó. Már majdnem 17 éves lány vagyok, aki szeretne már úgy szórakozni, hogy ne kelljen azt hallgatnom egy teljesen normális ruha miatt, hogy: "Hát kiröhögnek!!!!!!!!! Lépkedj kettőt... már ott van, hogy kilátszik a feneked! Hát mindenki rajtad fog nevetni, szájára vesz a város!!!!" (WTF?!) Na, hát ehhez én mit szóljak, mit tegyek, hogy ne minden két percben ordítson velem, veszekedjen, meg szidjon, még azért is, hogy kétszer zuhanyozok egy nap.... Most mondja meg valaki légyszíves mit tegyek? /Ja, anyám nem nagyon van itthon, őt már nem érdekli. Öcsém visszaordít rá, aztán ennyi... én azt hiszem valami mást akarok/ Együtt lakunk.

2014. jún. 23. 22:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Most például miatta (is) megyek egy ilyen napközi jellegű táborba, ami ebben is segíthet, hogy jobban megértsem magamat, és vele is türelmesebb legyek. :)"

Helyes! Sok sikert a táborhoz, és érezd jól magad!

2014. jún. 23. 23:43
 12/13 anonim ***** válasza:
#10, Már javasoltam, a harmadik válaszban. Én is úgy gondolom, hogy a nagymamája nem változik és leírtam, hogy mit tennék a helyében
2014. jún. 23. 23:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt tudom csak mondani, hogy öcséd csinálja jól. Ha értelmesen nem lehet vele beszélni, akkor meg kell neki mutatni, hogy te nem tűröd az ilyen bánásmódot, és ha nem szokik le róla, akkor készüljön fel, hogy visszakapja.
2014. júl. 3. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!