Nagymamámmal hogy legyek jóban?
Barátaidat sérti? Ennyire azért mégsem kéne komolyan venni, amit mond.
Válaszolj neki türelmesen, ha kérdez.
Ne vitázz vele, ha makacs természetű.
Ha a feneked kilátszik a ruhából, és ezt bárki szóváteszi, akkor azért nem ő a hibás, hanem te vettél ribis rucit ;)
Türelmesnek kell lennetek vele, ő az idősebb, egyszer már nem lesz, és akkor hiányozni fog. Legalább ne legyen lelkiismeretfurdalásotok akkor miatta.
Előző: 70% eléggé sok, gondolom ebbe beletartoznak azok, akik rövidnadrágot és topot vesznek fel, ne adj isten miniszoknyát. Csak azért, mert itt páran túlszexualizálják a női testrészeket, nekik nem kell nyáron melegen öltözniük. :) Az említett ruhát egyikőtök se látta, a nagyi természetéből és korából kifolyólag lehet, hogy túlreagálta.
A kérdésre: szerintem ami nem megy, nem kell erőltetni, én nem vitáznék vele, hanem ráhagynám, és megpróbálnék vele minél kevesebbet kommunikálni, hogy békesség legyen. Én egyszerűen nem venném fel a kesztyűt, mert őrajta már úgyse tudsz változtatni
Kedves válaszoló, az imént írtam, hogy nem lógott ki semmim abból a ruhából, ráadásul pont a nagymamám választotta.
A türelmemmel szintén semmi probléma, bár te nem ismersz, de nyugodtan kritizálj csak, bár egyáltalán nem a kérdésre válaszolsz. Ha vitatkozni szeretnél igyekezz kérlek érdekes dolgokról írni/beszélni, nem az időmet pazarolni. Köszönöm. :)
Írtam már :)
Legyél türelmes vele, és ne vitatkozz. Ő az idősebb, nem neki kell változnia, mert ő úgyse fog változni, te viszont kamasz vagy még, kettőtök közül nem az idős nagymamádnak kell változnia egyébként sem.
Önérzet és arc megvan nálad, ahogy látom egyébként ;)
Ennyi!
Nyolcas, akkor mondd meg te, hogy mit kell csinálnia.
Bizonyára ordítoznia a nagymamával, aztán javasold neki azt is, hogy verjen be egyet neki :)
Ha tetszik, ha nem, a nagymama ilyen, ő már változni nem fog, a már majdnem 17 éves lánynak kell alkalmazkodnia. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!