Más is rosszban van a nagybátyjával?
Anyukám öccse egy kiállhatatlan alak. Alig van jó napja, és általában mindenbe beleköt, okoskodik, parancsolgat, ordibál. A nagyszüleimet (az ő szüleit) is gyakran zsarolja, és rondán ordibál velük, lehordja őket. Ráadásul undorító az életvitele, 138-140 kg-ra el van hízva, állandóan issza a kólát, bűzben él, teljesen le van amortizálódva.
Régebben, fiatalabb korában, nem volt ilyen. Adott magára, sportolt, ritkábban volt ilyen kiállhatatlan (bár akkoriban is szeretett okoskodni, parancsolgatni).
Tegnap pedig egy apróság miatt ordított rám, és én mérgemben megmondtam neki a véleményem (leférgeztem). Tudom, hogy tiszteletlenség volt ez a részemről (21 éves vagyok), és bűntudatom is volt/van miatta, de nagyon elegem lett belőle, és ezt megértik szüleim, nagyszüleim is, mert őket is nagyon zavarja.
11:34
Köszönöm a válaszod! Érdekes, mert sok a hasonlóság...
Bár az én nagybátyám majdnem 23 évvel idősebb nálam, de viszont, amikor még kisgyerek voltam, gyakran mentünk különböző programokra... kirándultunk legtöbbször (ilyen egy naposak), elvoltam vele, de soha sem szerettem túlságosan, mert akkor is voltak rossz tulajdonságai.
Ő is okos ember (volt elvileg), főleg a matematikához-mértanhoz értett nagyon, de nem használta ki eléggé az adottságait. Viszont, egy nagyon jól fizető munkahelyre került, ahol néhány év után tett egy ballépést, és kirúgták. Közben összeházasodott egy "furcsa" nővel, aki nagyon lehúzta, majd otthagyta. Már a házasságuk alatt elkezdett romlani a nagybátyám "állapota", de miután vége lett, még rosszabb helyzetbe került. Időközben évekig volt munkanélküli, de most már pár éve van munkahelye, mégis valamiért "lent maradt a sárban", és ő is agymosott lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!