Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóban-rosszban? Örökké?
Figyelt kérdés
Ti mindig, minden körülmèny között kitartotok a fèrjetek/felesègetek mellett? Úgy èrzem nèha, hogy ezalatt a 12 èv alatt csupa rossz dolog törtènt velünk. Sokszor a fèrjem felelötlensége miatt. Lehet, hogy nem illünk össze?2013. nov. 23. 11:55
1/6 anonim válasza:
Inkább vizsgáld meg azt, ki az aki irigy volt rátok és ezozik+agykontroll.
Nála keresd az okot.
Ha pedig ilyen nincs, akkor tedd fel magadnak a kérdést: kinek ártottál?
2/6 anonim válasza:
En kitartottam és ki is fogok tarta
4/6 anonim válasza:
A jóban rosszban eskü szerintem nem fedi azt le, ha az egyik fél folyamatosan olyat tesz, ami hátráltat titetket/téged. A rossz az én szótáramban egy tőlünk független, általunk nem befolyásolt történés, amire nem lehetünk hatással.
Én nem tartanék ki olyan mellett, akinek a döntéseivel nem tudok azonosulni.
5/6 anonim válasza:
7 éve vagyok házas, rengeteg gondunk volt..anyagi, egészségügyi, lelki... de soha nem jutott eszembe, hogy elváljak, nélküle csak még nehezebb lenne. Kitartunk mindketten, meg is van az eredménye.
6/6 anonim válasza:
A rossz nálam betegséget,pénzügyi gondot jelent,ami nem a másik fél hibájából,hanem a házaspár akaratán kívül álló okokból történik.Ez esetben kitartanék minden erőmmel.Viszont ha a párom felelőtlensége miatt jönnének a gondok,azért elgondolkodnék,érdemes-e cipelni a terhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!