A családod és a párod családja ismeri egymást?
Az a helyzet, hogy a párommal 3 éve vagyunk együtt, az első 1.5 évben otthon éltünk mind a ketten, de igazából sem az én szüleim, se az ő szülei nem hívták meg a másikat.
Jelenleg már 250 km-re lakunk otthonról együtt, de mi sem szerveztünk még ilyen közös családi eseményt, mivel az albérletben nem lenne erre lehetőségem (elég kicsi).
De valahogy mégis fura, hogy nem ismerik egymást a szüleink sem. Más is van, aki így van ezzel?
10 éve vagyunk házasok 2 gyerekünk van,még csak fényképen látták egymást.
Nem is fog változni,nekünk sincs szoros kapcsoltunk se anyósékkal,se anyámékkal.
Esküvőnk két tanus volt.
Én a férjem családját nagyon hamar megismertem (nem egyszerre mindenkit, fokozatosan), de mi hamar össze is költöztünk, tehát ez nem meglepő (nagy a ház, együtt is élünk azóta is mindannyian). Konkrétan a 4. hónap elején már együtt éltünk - bár átmenetinek indult a dolog, annyira jó volt minden, hogy végleges lett :)
Ő az én anyukámat kb. 3/4 év múlva ismerte meg, a testvéremet picit korábban, de csak mert ő többet utazik, anyukámhoz meg mi mentünk le.
De pl. barátnőm a párja szüleit (nem emlékszem pontosan) több év (talán2-3, de lehet több is) együttlét után ismerte meg, és fordítva is így volt. És egyszeri látogatás volt az is, azóta sem találkoztak, pedig szintén több év telt el a bemutatkozás óta. Számomra ez furcsa, de nekik normális, és haragról sincs amúgy szó, egyszerűen nem igénylik a találkozókat.
Nem, és kétlem, hogy valaha is találkoznának.
Anyuék x országban élnek, a párom szülei egy másikban, mi meg egy harmadikban.
Szégyen, nem szégyen, a saját szüleimmel sem igazán tartom a kapcsolatot, mert akárhányszor segítségre lett volna szükségem (nem anyagi!), egyszerűen elutasították. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!