Mennyire szoktál káromkodni Te, és a családod?
Nálunk a családban csak a nővérem férje káromkodik, de ő mindég.
A párom szokott sokat még, meg a családja is, ő ezt látta így éli az életét, de engem nem zavar.
Én nem nagyon szeretek káromkodni olyanokat mondok inkább, mint a pitába! és hasonlók.
Sokat bmeg:)
A családom is, barátok, mindenki. Nálunk a leggyakoribb káromkodások: anyád, anyád p...csája, apád f....sza, ba....meg.... De tudod, a tipikus magyar egy levegőből tud 5 percig úgy káromkodni, hogy nem ismétli magát:)
A párom kizárólag vezetéskor... Akkor minden...Azon felül...a macska rúgja meg, vagy a kutya fáját hangzik el a szájából
Én többet, már madj egy éve nem dolgozom azon a helyen, ahol rászoktam, és még mindig nem sikerült leszokni, pedig azokhoz képest én olyan szép beszedű voltam, hogy ki is nevettek mindig a megfogalmazásaimon (pl én nem mondom azt, sosem hogy "leszopta" hanem szerintem orálisan kielegítette, valahogy ilyen megfogalmazásokkal all a számra, nem csak szexuális jellegű kifejezések esetén van így.)
De a ba..sza meg, a ba..szodna meg, a k.va életbe...ezek mindennaposak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!