Mit csinálnátok ha kiderülne, h van egy elttkolt féltestvéretek?
Figyelt kérdés
Szituáció a következő:közel 30 évesen megtudod,h van egy fél testvéred akinek felesége, gyerekei vannak.Megkeresnéd?ha igen, hogyan?2014. máj. 9. 18:06
21/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Ő ugy nőtt fel, h ugy tudja az az apja aki őt felnevelte.(az anyja hozzáment egy palihoz anno miután terhes lett apámtól)Én képen már láttam, de nagyon szeretném megismerni őt személyesen találkozni vele....csak hogy fogja őt ez érinteni?lehet tudni sem akar rólam.Igazából az a része nem érdekel, h kevesebb lesz az örökség, mert annál jobban örülök neki és akár hányszor megnézem a képeit, egyre erősebb bennem az érzés, h tesok vagyunk, ha csak félig is, de olyan jó lenne kapcsolatba kerülni vele.A szüleim nem tudják, h tudok róla, nem örülnének neki ha megtudnák, h tudomást szereztem róla.
2014. máj. 10. 14:59
23/25 anonim válasza:
Én biztos nem keresném meg, nem kockáztatnék. Ha nincs elég erős késztetés, nem visz rá a lélek, akkor ez van. Nem mindenki érez kötődést egy idegen féltestvér felé, és ez teljesen természetes. Gyakorlatilag semmi közötök egymáshoz, ha eddig kibírtátok egymás nélkül, ezután is menni fog. Azt kell elfogadni, ami eddig volt.
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!Olvasgatom amiket írtatok...nagyon megoszlik a vélemény! :-) ami nem baj...sokat segítettek! Írtátok, h oka van annak, h eltitkolták, de oka van annak is, h megtudtam...nagyon hajlok a felé, h felkeresem.Ami még érdekelne, h aki volt már ilyen helyzetben, mit szolt,hogyan reagált a testvér aki fel lett keresve?
2014. jún. 5. 13:12
25/25 anonim válasza:
Nem sok értelme lenne felkeresnem egy ismeretlen személyt, akivel talán nem is tudnék kialakítani szoros testvéri kapcsolatot és lehet hogy ő sem velem, mivel sok évet töltöttünk el egymás nélkül. Csak azért hogy "normális" kapcsolat legyen köztünk minden erősebb kötődés nélkül? Badarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!