Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt távkapcsolat. Ő albérletben lakik másik városban így mindig az albiban találkoztunk. Egyszer sem volt, amikor a szüleihez vitt volna haza. Rákérdeztem mondta hogy az anyukája is kérdezte többször mikor mutat be én is kérdeztem hogy nem akar e bemutatni engem otthon de mindig az volt, hogy majd meg gondoltam rá stb de semmi hajlandóságot nem mutat. Azt hiszem nem nagyon jön ki a családjával, kb fél évente megy haza pár napra. Ti kierőszakolnátok, vagy várnátok amíg ő hív vagy veti fel az ötletet? Anya mindig azt mondja hogy ez azt mutatja hogy nem is szeret és nem vagyok fontos neki2014. máj. 2. 14:33
1/8 anonim válasza:
Édesanyádnak teljesen igaza van, csak egyetérteni tudok vele. Javaslom Te is gondolkozz el ezen.
2/8 anonim válasza:
Nem erőltetném, sőt mi több, elgondolkoznék azon, hogy igazából fontos vagyok-e neki.
3/8 anonim válasza:
Anyukádnak van igaza.
Ha annyira nem jön ki a családjával, akkor nem napokra menne haza, hanem órákra.
4/8 anonim válasza:
Hat ha 4 ev alatt nem került ra sor es ráadásul táv kapcsolatban éltek, akkor en is osztom anyukád velemenyet, sot azt is elképzelhetőnek tartom, hogy valaki mas van az életében....
6/8 anonim válasza:
Hat elmeselem velunk mi volt
A parommal vagy nalunk vagy az alberleteben talalkoztunk annak ellenere nem mutatott be a csaladjanak hogy egy varosban eltunk.
Anyum is sokszor mondta neki, hogy meg hivna ebedre a szuleit de mindig lemondtak a paromon keresztul mert kozbe jott valami.
Harom evig igy ment, mig apukam el beszelgetett vele hogy itt valami nincs rendbe es tisztazza.
A lenyeg az volt hogy apukaja alkoholista es az anyukaja is szep lassan raszokott az italra o meg szegyelte elottunk.
En egyszer elmentem vele a szuleihez es kedvesek voltak de koszosak es budosek.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem házas 21 volt amikor megismerkedünk. Nem valószínű, hogy van más valakije is mert állandóan a gép előtt van kivéve amikor pár órát alszik vagy egyetemen van. Nem hiszem hogy úgy csajozna hogy közben folyamatosan nekem írogat vagy játszik valamilyen játékkal. Az ő apjának is alkohol problémái vannak és elvileg csak "a gyerekek miatt" maradt egyben a család. Azt mondta régen mindig őt használták döntőbírónak hogy kinek van igaza veszekedéseknél
2014. máj. 2. 15:21
8/8 anonim válasza:
Szia. Szerintem is igaza van anyukádnak. Az én exem is ilyen volt, nem mutatott be a rokonainak, anyjának, pedig anyja is szeretett volna megismerni engem, ő is azt mondta, hogy majd, meg mert a vitáik miatt stb. Végül ugye két oldalról folyamatosan nyúztuk, pedig össze se beszéltünk anyjával :), és bemutatott, de igazából kár volt. Vele nem volt gondom, mármint anyjával, de a család többi tagja onnét kezdve folyamatosan azon volt, hogy szét bombázzanak minket, a párom pedig egész egyszerűen nem állt a sarkára. Tudnom kellett volna, hogyha már a bemutatáskor se áll a sarkára és lépi meg magától, akkor a többibe se fog így tenni. Az mellékes, hogy mert fontos vagy-e neki vagy se, de így nem igen lesz szerintem jövője a kapcsolatotoknak, ha a barátod is ilyen "mulya" jellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!