Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit vennél annak a családtagod...

Mit vennél annak a családtagodnak, akit?

Figyelt kérdés

szívből gyűlölsz (megvan az okod rá a férjeddel együtt), hál' istennek már külföldön lakik (tehát nagyobb tárgyat nem tud magával vinni) és legszívesebben két kézzel megfojtanád?

"Imádott" sógornőmről van szó, akinek nem sokára születésnapja van és vennem kéne valami ajándékot neki. Van két unokahúga (3 hónapos, 3 éves).

Anyósom állandóan azzal jön, hogy béküljek/jünk ki vele, de hamarabb vetem meg az egész lényét, minthogy én bármikor is megbocsájtsak neki.

Igazából egy ásd el magad felszerelésre gondoltam vagy pár macskára az életébe, de ezeket nem tudja magával vinni.

Ötletek?!

2014. máj. 5. 18:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Azóta nem találkoztunk hál' istennek.

Kivéve az esküvőnkön, de akkor is csak végig ülte a szertartást és lelépett a barátaival bulizni.

Mondjuk ezt én cseppet sem bántam, nem kívánatos személy az életünkben.

2014. máj. 6. 08:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezek a "nem bocsátok meg, de nem leszek bunkó ötletek": Csoki (Toffife, Raffaelo vagy egy különlegesség a Szamos vagy a Stühmmer-ből?) és egy olyan tárgy amin nincs szöveg (tehát egy "Love You" plüssöt ne adj neki ha még mindig úgy állsz hozzá, ahogy vagy: ne adj neki szívecske formájú csokit).

Aztán. Virág (ennek mindenki örül, legjobb a cserepes).

És ezek a "nem bocsátok meg, és bunkó leszek" opciók; Vehetnél neki olyan könyvet ami sértő is lehet (mély filozófiásat ami ilyen címmel rendelkezik "Hogyan lehetsz jobb ember?" vagy ha terebélyesebb akkor egy fogyókúrakönyvet ócska címmel pld: "kövér vagyok, így fogyj le!" stb...)

Továbbá. A "kötött pulcsi" és a "vastag zokni" megoldásokat biztos ismerheted a gagyi vígjátékokból. De. Most egy alattomos étel lesz, következő sorban leírva: medvecukros gumicukor. A világ legundibb és a kóstolás előtt egyik legétvágygerjesztőbb étele. Ajánlom azt.

2014. máj. 13. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!