Vennél házat közösen a fiaddal? Két külön lakással, pl. ikerház, vagy ilyesmi.
Én imádom a fiamat(21 éves). Nagyon jó a kapcsolatunk, bármit megtennék érte, de sosem költöznék össze egy ikerházba vele. Nem a fiam miatt hanem magam miatt. Nem akarnám az életét megkeseríteni, és ha közös ikerházban szinte egymás szájában élnénk akkor előbb-utóbb az idegeire mennék. Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a fiúk egyszer szerelmesek lesznek és megnősülnek. Mi van ha a menyecske nem igazán lesz szimpatikus?? Vagy ha szimpatikus is, de lesznek olyan dolgai amit nehezen viselsz el??Már meg is van a konfliktus amiben a fiad is benne lesz..
Én a békesség kedvéért jó messzire költöznék..
Ha a fiam külön akar élni, akkor éljen külön és az messzebb legyen mint 10 km--(de nem baj ha több)
No speciel én még akkor is nehezen megyek valahova, ha hívnak, nemhogy hívatlanul. Még a gyerekeim szobájába sem nagyon jártam be, legfeljebb porszívózni.
Én nagyon szívesen laktam volna a szüleimmel közös házban, de sajnos, mire megtehettük volna, meghaltak(:
A fiam egyelőre velünk lakik egy lakásban, soha nincs még hangos szó se közöttünk.
Igen, számítottam valami ilyesmire. Nekem kicsit szokatlan ez a hihetetlen ellenségeskedés a generációk között. Mi egy nagyon összetartó család vagyunk, anyósomék, sógoromék , gyerekek egymástól néhány lépcsőháznyira lakunk, de sokszor hetekig nem találkozunk. Viszont ha valaki bajban van, beteg, problémája van, megyünk, segítünk. Az, hogy egy házban élnénk, nem egyenlő azzal, hogy átjárnánk egymáshoz, főleg, mint írtam, mi abszolút nem szeretünk menni. A másik gyerekünk már nem lakik velünk, de oda se megyünk, (pedig 5 percre laknak), ők szoktak jönni.
A fiammal már beszéltünk, megkérdeztük, hogy egy kis bérházi lakást kér-e, vagy inkább egy kétgenerációs családi házat vegyünk. Ő a ház mellett van. De épp azért gondolkodom, mert itt annyi rosszat olvastam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!