Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Engednéd a lányod olyan...

Engednéd a lányod olyan rokonhoz hétvégére, akinél?

Figyelt kérdés

Penészes a hűtő, illetve a fürdőszoba.

Kb egy hónapja jártunk ennél a rokonnál... Akkor mondta, hogy kifog takarítani, csak váratlanul mentünk vendégségbe, nem volt rá ideje, dolgozott stb.

Rá 3 hétre volt Húsvét, ment a párom hozzá, még mindig ne volt kitakarítva a penészfolt.. :(

A rokon kérte, hogy a 3 éves lányunk hadd legyen nála péntek délutántól vasárnap reggelig.

2014. ápr. 29. 08:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene ott lennie?én nem adnám oda.
2014. ápr. 29. 09:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Milyen rokon? Miért kéne ott lenni a lányotoknak?

Nem engedném egyébként. A penészes a hűtő, nem az a kategória, ami azért van, mert váratlan vendégek érkeztek. Azért ne keverjük össze azzal, hogy valakinek nem volt ideje felporszívózni vagy elmosogatni. Ez inkább egy általános igénytelenségre utal. Még a fal penészedése lehet valami építési hiba, ha vizesedik. De a hűtő penészedése csak az illetőn múlik.

Fürdőben is ha pl. a csempénél penészes a fuga, akkor az a takarítás hiánya. Engem kiráz a hideg az ilyen igénytelen emberektől.

Persze ha beteg, idős, nem képes ellátni már a háztartást az illető, akkor az más eset.

2014. ápr. 29. 09:07
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Penészfolt ide vagy oda, nekem a nagymamákon kivül nem jutna eszembe más rokonra bízni a 3 éves gyereket. Nálunk még nagyiéknál sem marad ennyit, és ahogy a szavaidból kivettem nem is tartjátok szorosan a kapcsolatot. Valószínűleg a gyerek nem is maradna ott.

2014. ápr. 29. 09:09
 4/21 anonim ***** válasza:
63%
Azért ha pl. 60
2014. ápr. 29. 09:12
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem, hogyhogy egy rokon csak ugy elkeri a kicsit? Ilyen kicsi gyereket eleve nem engednek egyedul rokonhoz. Legyen szepen a csalddal, szulokkel, nagyszulokkel.
2014. ápr. 29. 09:13
 6/21 A kérdező kommentje:

Sógornőmről van szó. 30 éves...

Általában ő jön hozzánk, sokat van a lánnyal.

Felajánlotta, hogy vigyáz a kislányra, mi pedig menjünk el valahová kikapcsolódni...

2014. ápr. 29. 09:16
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
Azért ha pl. 60 feletti anyósnál nem teljesen tip-top a ház v. lakás azt már kicsit lehet tolerálni. Anyám is tip-top rendben tartotta a lakást, majd házat 30-50 évesen, apám anyjának egyetlen hibájaként azt rótta fel, hogy nem tip-top a háza, most pedig már anyám sem igényli a tökéletes tisztaságot és rendet, megsértődik ha apám bejárónőt hív.
2014. ápr. 29. 09:17
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy nem engedném!
2014. ápr. 29. 09:18
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Penészes lakásba, senkihez, rokonhoz se engedd kislányodat. ísúlyos betegség lehet a következmény később.
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
30 éves sógornőnek illene még igényesnek lennie, neki szóvá tenném, hogy gyerekem tisztasághoz van szokva.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!