Engednéd a lányod olyan rokonhoz hétvégére, akinél?
Penészes a hűtő, illetve a fürdőszoba.
Kb egy hónapja jártunk ennél a rokonnál... Akkor mondta, hogy kifog takarítani, csak váratlanul mentünk vendégségbe, nem volt rá ideje, dolgozott stb.
Rá 3 hétre volt Húsvét, ment a párom hozzá, még mindig ne volt kitakarítva a penészfolt.. :(
A rokon kérte, hogy a 3 éves lányunk hadd legyen nála péntek délutántól vasárnap reggelig.
Milyen rokon? Miért kéne ott lenni a lányotoknak?
Nem engedném egyébként. A penészes a hűtő, nem az a kategória, ami azért van, mert váratlan vendégek érkeztek. Azért ne keverjük össze azzal, hogy valakinek nem volt ideje felporszívózni vagy elmosogatni. Ez inkább egy általános igénytelenségre utal. Még a fal penészedése lehet valami építési hiba, ha vizesedik. De a hűtő penészedése csak az illetőn múlik.
Fürdőben is ha pl. a csempénél penészes a fuga, akkor az a takarítás hiánya. Engem kiráz a hideg az ilyen igénytelen emberektől.
Persze ha beteg, idős, nem képes ellátni már a háztartást az illető, akkor az más eset.
Szia!
Penészfolt ide vagy oda, nekem a nagymamákon kivül nem jutna eszembe más rokonra bízni a 3 éves gyereket. Nálunk még nagyiéknál sem marad ennyit, és ahogy a szavaidból kivettem nem is tartjátok szorosan a kapcsolatot. Valószínűleg a gyerek nem is maradna ott.
Sógornőmről van szó. 30 éves...
Általában ő jön hozzánk, sokat van a lánnyal.
Felajánlotta, hogy vigyáz a kislányra, mi pedig menjünk el valahová kikapcsolódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!