Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Emiatt megharagudott a sógornő...

Emiatt megharagudott a sógornőm és azt mondta inkább nem jön. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
6,5 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, akinek van egy nálunk 7 évvel fiatalabb húga. Jövő héten esküvőre kell mennünk egy számukra igencsak közeli rokonnak. Egy autóval tudunk menni, ez azt jelenti, hogy anyósomék, a sógornőm meg mi ketten. Namármost...ott a probléma, hogy 3 hónapja jár egy fiúval, akit szeretett volna hozni az esküvőre, de nincs hely a kocsiban, ezért nem tudja. Legutóbb, amikor ott voltam náluk úgy nézett rám, mint egy véres rongyra. Fogalmam sincs, hogy kezeljem a helyzetet, hiszen egyébként jó viszonyban vagyunk, gyakran meglepem valamivel...
2014. ápr. 22. 15:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Mehetnének egy nappal korábban is busszal és megszállnának valahol. Lehet hogy még jobban is éreznék magukat utazás alatt, mint a szülőkkel.
2014. ápr. 22. 16:21
 12/19 anonim ***** válasza:
58%

Hát bazzeg,én is a menyasszonyomat vinném inkább, mint a húgom csávóját!

A kis taknyos meg vegyen magának kocsit, ne játssza az agyát kis farokkal a nagy semmire.

2014. ápr. 22. 16:27
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
3 hónapos kapcsolata van a fiúval, az még semmi. Mi keresnivalója van egyáltalán egy családi esküvőn? Hogy majd visszanézik a képeket egy év múlva, és addigra már 3 másik fiúval volt az ifjú hölgy?
2014. ápr. 22. 16:27
 14/19 anonim ***** válasza:
97%
Nézzük csak... Ti 6,5 éve együtt, menyasszony vagy. Ők 3 hónapja együtt. Mit vár? Hogy többen üljetek az autóban vagy azt, hogy valaki más ne menjen a barátja helyett... Szerintem ne foglalkozz vele vagy ha nagyon "bánt a dolog" próbáld meg megbeszélni, hogy mondja már el, mit vár tőled.
2014. ápr. 22. 16:51
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

Azért valahol a lányt is meg lehet érteni. Nem hiszem, hogy direktben rád haragszik, csak épp így sikerül levezetnie. :D Én se lennék boldog, ha el kéne mennem egy esküvőre, ahol a tesómat lefoglalja a barátnője, a szülők vagy elvannak egymással szintén, vagy velük kell lenni... azért lássuk be, nem erre vágyik egy kamaszlány. Főleg, ha lenne valaki, akit elvinne.

Rajtad meg azért csattanhat, mert így ő szív, pedig mégiscsak az ő rokona esküvője lesz. Ne vedd nagyon a szívedre, idővel megbékél.

A legjobb és legegyszerűbb az lenne, ha szerveznétek még egy kocsit, vagy ha megy még arról valaki, akkor mehetnének velük, valaki mehetne előző nap, stb. Gondolom te is voltál szerelmes kamaszlány, és el bírod képzelni, mennyit jelentene neki egy ilyen esemény.

2014. ápr. 22. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
Esetleg kölcsönkérni többszemélyes autót (vagy bérelni).
2014. ápr. 22. 19:10
 17/19 A kérdező kommentje:

Persze, hogy megértem...ugyanakkor az egyébként jó kapcsolatunk miatt bánt ez az egész.

Apósomék nem fognak "ezért" egy autót bérelni.

Valaki azt írta, hogy ő szív, pedig az ő rokonának az esküvője...A páromnak is ugyanannyira a rokona, ő szívjon? :)

Tényleg kellemetlen a helyzet, azt hiszem beszélek vele, hátha kitalálunk közösen valamit...Egyébként kíváncsi lennék a barátja véleményére, mi az ő álláspontja...:)

2014. ápr. 22. 20:04
 18/19 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező: nem kellemetlen, ebből csakis te csinálsz külön gondot magadnak. Tessék szépen kihúzni magadat, közölni a leányzóval az akaratodat, és nem pitizni egy tizenévesnek, pláne felnőtt létedre. Úgy hisztizik, és durcul, ahogyan akar, neked nem hozzá kell alkalmazkodni, hanem fordítva.

Még ma is megvan ám olyan, hogy a kor alapján való rangsor. Ne vigye a nyúl a puskát a vadászatra: egy felnőtt nem pitizhet egy fiatalabbnak, mert az nevetségessé teszi őt magát.

2014. ápr. 22. 20:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy pitizek. Próbálom megérteni, illetve kíváncsi voltam a véleményetekre. De igazatok van, rendezzék ahogy tudják és igen, beszéljen az apjával az ügyben, hogy ki kivel megy, hova...
2014. ápr. 22. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!