Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Emiatt megharagudott a sógornő...

Emiatt megharagudott a sógornőm és azt mondta inkább nem jön. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
6,5 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, akinek van egy nálunk 7 évvel fiatalabb húga. Jövő héten esküvőre kell mennünk egy számukra igencsak közeli rokonnak. Egy autóval tudunk menni, ez azt jelenti, hogy anyósomék, a sógornőm meg mi ketten. Namármost...ott a probléma, hogy 3 hónapja jár egy fiúval, akit szeretett volna hozni az esküvőre, de nincs hely a kocsiban, ezért nem tudja. Legutóbb, amikor ott voltam náluk úgy nézett rám, mint egy véres rongyra. Fogalmam sincs, hogy kezeljem a helyzetet, hiszen egyébként jó viszonyban vagyunk, gyakran meglepem valamivel...
2014. ápr. 22. 15:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Ez úgy tiszta hogy a fiúval külön érkezzenek ha nem férnek be a kocsiba. A fiúnak nincs autója?. Lehet külön busszal is menniük, ti pedig levinnétek az ünneplő ruhájukat kocsival.
2014. ápr. 22. 16:05
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Nem tettél semmi rosszat, innentől kezdve foglalkoznod sem kell az üggyel.

A sógornőd simán mehet a barátjával külön is, kellemetlen, de talán nem hal bele senki sem.

2014. ápr. 22. 16:08
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
De miért rád haragszik? Mert te mész?
2014. ápr. 22. 16:10
 4/19 A kérdező kommentje:

Külön nem tudnak menni, a srác 17 éves, tehát autó nincs. Külön nem tudnak jönni, mert csak távolsági busz van, azzal meg nem érnek el időben...

Végül is lehet akad alternatíva, ha nagyon keresnek, de még nem találtak...

2014. ápr. 22. 16:10
 5/19 A kérdező kommentje:
Azért mert az ő szemében "egyenrangú" vagyok az ő barátjával, vagyis miért engem visznek, miért nem a barátját...valami ilyesmit hallottam, amiket mondott az anyjának...
2014. ápr. 22. 16:11
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

Ez egyszerű. Az döntse el, hogy ki utazik a kocsiban, akié az autó.

Viselkedj továbbra is úgy vele, ahogy eddig, és mondd meg neki, hogy nem te tehetsz róla, hogy nincs hely a kocsiban, nem te vagy az autó tulajdonosa, hogy megszabd kit szállítasz.

Ezzel jelzed neki is, hogy kinél kell panaszkodnia.

Aztán majd ahogy dönt a tulaj, aszerint még módosulhatnak az utazási feltételek.

2014. ápr. 22. 16:12
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Hát akkor még csak kamaszos hiszti megy, ha a srác 17. Egyáltalán,meghívták a fiút is az esküvőre? Másik rokonhoz nem fér még be 2 ember?
2014. ápr. 22. 16:12
 8/19 A kérdező kommentje:

Nyílván a párom édesapja nem gondolja meg magát :)

Én is gondoltam, hogy majd el múlik...de csak folytatja.

2014. ápr. 22. 16:17
 9/19 anonim ***** válasza:
97%
Gyerekes hülye tinilány. Ha vőlegényed van, akkor nem vagy "egyenrangú" a 17 éves barátjával: kvázi családtag vagy már. Egyébként meg nem te "túrtad" ki a srácot. Ne foglalkozz vele, semmi olyat nem tettél, ami erkölcstelen vagy törvénytelen lenne. Ha ő ilyen gyerekes, akkor legyen az ő baja.
2014. ápr. 22. 16:17
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
Azért csak említsd meg a leányzónak, hogy kin is múlik az utazás. Aztán mehet panaszkodni az apjához. Ő meg majd felhomályosítja remélhetőleg, és abbamarad a durcizás.
2014. ápr. 22. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!