Mi legyen a sógornőm kislányával? Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Én azonnal mennék a gyámügyre, és elvetetném tőle az összeset. Gondolom pasizni ment.
Gyönyörű példa a gyerekeinek, főleg annak a 16 évesnek. Soha nem értettem, miért ilyen igazságtalan az élet. Más évekig küzd a babáért, a sógornőd típusú nők meg csak potyogtatják.
Kérdező, tudom, hogy nem a ti gyereketek, de ne hagyjátok magára. Nem ő tehet róla, hogy szó szerint nincs anyja (mert a sógornőd minden, csak nem az). Mindenképpen intézkednék a gyámügynél.
Hát én a párod helyében előkeríteném a delikvens nőszemélyt, és kapna tőlem egy jó erős fejmosást.
Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen? Sógornőnek nincs férje? Vagy az összes gyerek mástól van? (ha már csak úgy lelépett)
Én azonnal bemennék a gyámügyre, és jelenteném az esetet. Ez így nem állapot, hogy anyuci gondol egyet, és napokra eltűnik, mikor van egy 3 éves gyereke, akit meg lepasszol a nővérének, akinek meg egy babája van 16 évesen.
A gyámügy ezzel biztos foglalkozni fog, és nem fogja az anyuka megúszni.
A 3 éves gyereket meg addig vegyétek magatokhoz. Tudom, nem a tiétek, de most itt ő (is) az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!