Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi legyen a sógornőm kislányáv...

Mi legyen a sógornőm kislányával? Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Párom nővérének hét gyereke van, a legkisebb egy három éves kislány. Sógornőm elég rossz életet él, tegnap fogta magát és elment ki tudja hová, azt mondta, hogy majd jön. A kislányt a 16 éves lányára bízta aki egy hete szült. A lány megkérte a páromat, hogy vegye magához a kislányt mivel nem tud két kicsi gyerekről gondoskodni. Mit kezdjünk egy ilyen kicsi gyerekkel aki ráadásul nem is a miénk?
2014. ápr. 18. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Én azonnal mennék a gyámügyre, és elvetetném tőle az összeset. Gondolom pasizni ment.

Gyönyörű példa a gyerekeinek, főleg annak a 16 évesnek. Soha nem értettem, miért ilyen igazságtalan az élet. Más évekig küzd a babáért, a sógornőd típusú nők meg csak potyogtatják.

Kérdező, tudom, hogy nem a ti gyereketek, de ne hagyjátok magára. Nem ő tehet róla, hogy szó szerint nincs anyja (mert a sógornőd minden, csak nem az). Mindenképpen intézkednék a gyámügynél.

2014. ápr. 19. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a párod helyében előkeríteném a delikvens nőszemélyt, és kapna tőlem egy jó erős fejmosást.

Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen? Sógornőnek nincs férje? Vagy az összes gyerek mástól van? (ha már csak úgy lelépett)

Én azonnal bemennék a gyámügyre, és jelenteném az esetet. Ez így nem állapot, hogy anyuci gondol egyet, és napokra eltűnik, mikor van egy 3 éves gyereke, akit meg lepasszol a nővérének, akinek meg egy babája van 16 évesen.

A gyámügy ezzel biztos foglalkozni fog, és nem fogja az anyuka megúszni.

A 3 éves gyereket meg addig vegyétek magatokhoz. Tudom, nem a tiétek, de most itt ő (is) az áldozat.

2014. ápr. 19. 20:35
 13/14 anonim válasza:
Miért hagyjátok ezt ölbe tett kézzel? Szóljatok a gyámügynek intézzétek el, hogy hozzátok kerülhessenek. Egy 16 éves lány nem tud ellátni nyolc gyereket a most született gyerekével együtt. Sőt még saját magáról is gondoskodnia kell. És gondolom az anyjuk se dolgozik sehol. Akkor még is mi a fenéből élnek? Bár a lány sem lehet valami nagyon okos, hogy 16 évesen gyereket szül. Úgy, hogy fogalma sincs miből vesz neki ruhát, pelenkát,bébiételt stb. Ugyanolyan felelőlen mint a drágalátos édesanyja.Bár úgy látom titeket sem nagyon érdekelnek a gyerekek sorsa.
2014. ápr. 29. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:
vedd magadhoz a gyereket amíg az anyja elő nem kerül. Mnd meg az anyának, hogy ha nem viseli gondját a gyereknek, akkor feljelented. Utána meglátod hogy viselkedik.
2014. szept. 6. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!