Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért érzem cikinek azt hogy...

Miért érzem cikinek azt hogy beszéljek a 7 hetes unokatestvéremhez?!

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Hiszen imádom Őt.Szeretem meg minden..de ha valaki ott van velem csak idiótán mosolygok a gyerekre és nézem Őt.

Ezt hogyan tudnám legyőzni? Mert ez olyan rossz érzés és mindenképpen változtatni akarok ezen! :)

(Nem tudom hogy jó témába írtam-e ezt)

14/L

#kisgyerek #beszéd..stb.
2014. márc. 18. 20:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon szépen köszönöm!:)

Bár ma menni fogok a kis drágámhoz és csak rá fogok koncentrálni! :) Megpróbálom megfogadni azt hogy ne sejpítsek meg hasonlók csak beszéljek neki! :D

Amúgy pedig én Őt eléggé közelinek tekintem attól hogy másodunokatesóm! :) Hisz nekem olyan mintha elsőunokatesóm lenne! :) Őszintén..sokat nem nyom a lanton! :) Hisz nagyon-nagyon-nagyon szeretem Őt! :33 <33

2014. márc. 19. 15:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Mikor megszültem a legkisebb fiamat,a szülőszobán az ágyam mellé tették egy kiságyban és én elkezdtem hozzá beszélni(nem gügyögni) már az első pillanatban ahogy megláttam! Nem volt bent senki de nyitva volt az ajtó és kint kérdezte a doki a nővérkétől,hogy kik vannak bent a szülőszobában és ő totál természetességgel közölte vele,hogy csak a kismama beszélget a babával! Látod,nincs ebben semmi ciki!:)
2014. márc. 19. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!