Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek feleségem szerelmével, vagy hagyjam?
HAGYD! Ne alázkodj meg ilyen dolgokkal.
Ha rossz a kapcsolat, akkor majd jön másik pasi jelentkező.
Inkább próbáld meg visszahódítani. Egy csokor virág...
Mosogass el, főzz vacsorát, mondj neki szépeket.
lÉGY FÉRFI! ne rinyálj a haldokló kapcsolaton, próbálj meg javítani rajta. Ne nekünk ne rinyálj, a feleségednek, környezetednek.
Ha van rá lehetőséged, vidd el egy wellness hétvégére.
Ott, nyugodt körülmények között megbeszélhetitek, mik a problémák, és mi lenne a megoldás.
Ne a szerelmével, a feleségeddel beszélj! Higgadtan, lehetőleg!
Szerintem se beszélj vele.
Ha csak azért nem lesz a kapcsolatukból semmi, mert te ráhatással voltál a leendő pasijára, az szerinted sikernek könyvelhető el?
Inkább a feleségeddel beszélj, hogy helyre lehetne-e még hozni a kapcsolatotokat.
En is "beszerelmesedtem" tavaly... Ezt feleseged allithatja le meg idoben, hogy kesobbiekben se legyen lelkiismereti problemaja!
Parom nem versenyzett, nem hivogatott, nem ellenorizgetett... Biztositott arrol, hogy szeret, es egy csalad vagyunk!
Ennyit tett... En kuzdottem meg magammal mig veglegesen lezartam azt a "zsongast" mielott tortenhetett volna barmi... Az en Fiam is 4 eves volt ekkor!
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy keszulj fel az egyeduli eletre.
Kondi, ruhak, gyakoribb sorozesek. Tapasztalat: A feleseged egeszen addig eszre sem fog venni, amig oszinte vagy es lelkizel neki.
Bloffolj es jatsz! Hodits! Az meg ugy megy, hogy lesajnalod a masikat.
A nodnek nem a wellnes hianyzott, hanem a kuzdes, hogy jo pasiert kuzdhessen. Hat akkor add meg neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!