Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a fene baja van szerintetek...

Mi a fene baja van szerintetek a sogornomnek velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,megprobalom roviden elmeselni mi is volna a problemam.

3 eve vagyok egyutt a ferjemel.

Boldogok vagyunk nagyon,szeretjuk,tiszteljuk egymast.

A ferjem utan van egy sogornom,akirol nem gondoltam volna soha,hogy kepes ilyesmit tenni.

Elvalt a sogornom es ma veletlenul osszetalalkoztam a volt ferjevel,aki egy nagyon rendes pasas,es figyelmeztetett, hogy ne nagyon legyek bizalmas a sogornommel,mert nagyon ketszinu es nekem csak teszi a szepet hogy kedvel,de nagyon utal engem,es olyanokat arult el nekem amiket nem lett volna hogy honnan tudjon,csak a sogornomtol,mert en hulye megbiztam benne es sokszor oszinten elmondam a problemaimat neki.

Erre fel ma megtudtam hogy a szomszedoknak anyosomnal is kipletykalt,es a sogorom nem lett volna hogy tudjon mind ezekrol a privat problemaimrol,csak a sogornomtol.

Amugy az meselte a volt ferje a sogornomnek,hogy ha a ferjemmel elmentunk nyaralni,vagy szimplan vacsorazni a varosba,akkor otthon a sogornom engem borzasztoan lehordott mindennek,hogy en csak az o testvere penzet eszem meg,es hogy nekunk miert kell minden evben nyaralni mennunk,vagy strandra,vagy a varosba.

De akkor nem ertem,hogy miert nem mondta meg nekem a szemembe,hogy nem kedvel,miert kellett a szemembe jopofizzon????

Szerintetek mi a baja velem?

Pedig en mindig kedves es segitokesz voltam vele szemben.

2014. márc. 3. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyen ember, ezzel nem tudsz mit kezdeni.
2014. márc. 3. 19:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat koszonom szepen,de nekem ilyen emberekre nincs szuksegem.
2014. márc. 3. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Nyílván a sógornődnek nem veled van baja, hanem az anyjával, akit gyűlöl, csak ezt nem annak címezi, akit érint (az anyjának), hanem áttolja rád, akire könnyebb az anya- és (nő esetében) az öngyűlöletet kivetíteni.

Hiűába vagy rendes vele, ha ő egy megátlakodott dög. A hiba nem benned van. Kerüld el. Komolyan!

2014. márc. 3. 19:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Elso sorban anyosom mar nem el.

Masod sorban pedig nem hiszem hogy azert,mert TE szerinted en erthetetlenul irok,attol mar rogton primitiv is vagyok.

Nem azt a kerdest tettem ki,hogy mi a velemenyetek rollam,hanem a sogornomel kapcsolatban tettem fel egy kerdest.

De ha massal nem tudsz ervelni,mint a helyes irasomal,akkor inkabb ne is valaszolj.

Amugy szerintem te vagy a Primitiv es BUNKO,hogy ha igy ismeretlenul velemenyt tudsz faragni rollam.

Hisz nem is ismersz!!!!!!!!!

2014. márc. 3. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Te nem ismered fel ha valaki rosszindulatú pletykás ember. Tudod az ilyen emberek mindig mások életével foglalkoznak. Amúgy az is lehet, hogy a volt férj rossz híret akarja kelteni.
2014. márc. 3. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Akinek ennyire rossz a helyesírása, az nem lehet más, mint primitív.

Mellékesen az exférj az, akivel gond van - nem a sógornö), mert az, hogy valaki (a sógornőd) a férjével megbeszéli amit elmondtál neki, a még alapesetben nem probléma.

Ugyanis férj-feleség a legtöbb esetben megosztanak mindent, ami családi téma.

A gond az az, hogy most a válás után a sógor ezt elferdítve adja tovább, hogy befeketítse a volt feleségét.

2014. márc. 3. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Az utolsónál a pont!

S igen, arról meglehet ítélni egy embert, hogy milyen a helysírása, s hogy milyen értelmesen ír!

2014. márc. 3. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es!

miért sír a hely?

Tudod, a szálka és a gerenda...

2014. márc. 5. 16:37
 9/9 A kérdező kommentje:
HI HI na ilyen amikor a nagyokosok felsulnek!!!!!! :))))
2014. márc. 7. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!