Mi a fene baja van szerintetek a sogornomnek velem?
Sziasztok,megprobalom roviden elmeselni mi is volna a problemam.
3 eve vagyok egyutt a ferjemel.
Boldogok vagyunk nagyon,szeretjuk,tiszteljuk egymast.
A ferjem utan van egy sogornom,akirol nem gondoltam volna soha,hogy kepes ilyesmit tenni.
Elvalt a sogornom es ma veletlenul osszetalalkoztam a volt ferjevel,aki egy nagyon rendes pasas,es figyelmeztetett, hogy ne nagyon legyek bizalmas a sogornommel,mert nagyon ketszinu es nekem csak teszi a szepet hogy kedvel,de nagyon utal engem,es olyanokat arult el nekem amiket nem lett volna hogy honnan tudjon,csak a sogornomtol,mert en hulye megbiztam benne es sokszor oszinten elmondam a problemaimat neki.
Erre fel ma megtudtam hogy a szomszedoknak anyosomnal is kipletykalt,es a sogorom nem lett volna hogy tudjon mind ezekrol a privat problemaimrol,csak a sogornomtol.
Amugy az meselte a volt ferje a sogornomnek,hogy ha a ferjemmel elmentunk nyaralni,vagy szimplan vacsorazni a varosba,akkor otthon a sogornom engem borzasztoan lehordott mindennek,hogy en csak az o testvere penzet eszem meg,es hogy nekunk miert kell minden evben nyaralni mennunk,vagy strandra,vagy a varosba.
De akkor nem ertem,hogy miert nem mondta meg nekem a szemembe,hogy nem kedvel,miert kellett a szemembe jopofizzon????
Szerintetek mi a baja velem?
Pedig en mindig kedves es segitokesz voltam vele szemben.
Nyílván a sógornődnek nem veled van baja, hanem az anyjával, akit gyűlöl, csak ezt nem annak címezi, akit érint (az anyjának), hanem áttolja rád, akire könnyebb az anya- és (nő esetében) az öngyűlöletet kivetíteni.
Hiűába vagy rendes vele, ha ő egy megátlakodott dög. A hiba nem benned van. Kerüld el. Komolyan!
Elso sorban anyosom mar nem el.
Masod sorban pedig nem hiszem hogy azert,mert TE szerinted en erthetetlenul irok,attol mar rogton primitiv is vagyok.
Nem azt a kerdest tettem ki,hogy mi a velemenyetek rollam,hanem a sogornomel kapcsolatban tettem fel egy kerdest.
De ha massal nem tudsz ervelni,mint a helyes irasomal,akkor inkabb ne is valaszolj.
Amugy szerintem te vagy a Primitiv es BUNKO,hogy ha igy ismeretlenul velemenyt tudsz faragni rollam.
Hisz nem is ismersz!!!!!!!!!
Akinek ennyire rossz a helyesírása, az nem lehet más, mint primitív.
Mellékesen az exférj az, akivel gond van - nem a sógornö), mert az, hogy valaki (a sógornőd) a férjével megbeszéli amit elmondtál neki, a még alapesetben nem probléma.
Ugyanis férj-feleség a legtöbb esetben megosztanak mindent, ami családi téma.
A gond az az, hogy most a válás után a sógor ezt elferdítve adja tovább, hogy befeketítse a volt feleségét.
Az utolsónál a pont!
S igen, arról meglehet ítélni egy embert, hogy milyen a helysírása, s hogy milyen értelmesen ír!
7-es!
miért sír a hely?
Tudod, a szálka és a gerenda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!