A sógorom az utóbbi pár hónapban mindig kikezd velem, amikor lehetősége van rá. Mit tegyek?
Szerencsére nagyon ritkán találkozunk, az is általában valamilyen családi összejövetel esetén. Viszont az utóbbi időben észrevettem, hogy próbál kikezdeni velem.
Gusztustalan, amit művel. Én szégyellem magam helyette. A nővérem ebből semmit nem sejt.
Mit tegyek? A sógoromnak nem mondtam, hogy állítsa le magát.. mert azt hittem, hogy később abbahagyja. Nem 1-2 alkalomról van szó.
Kivel beszéljek? Vele, vagy a nővéremmel? Mert ez így nem mehet tovább.
Én 20, nővérem 25, sógorom 28 éves.
Jó messzire kerüld el a szemétládát.
Vigyázz, mert az ilyen aztán rád keni azt, mait ő csinál, s bevádol a férjednél, hogy te kezdtél ki vele.
azt javaslom, hogy jelezd a férjednek, hogy meghülyült a testvére, és nem akarsz velük találkozni.
Bocs! Félreértettem.
Szóval a lényeg: jelezném a testvéremnek, hogy a férje nem százas, és nem akarok vele találkozni, mert félreérthető módon viselkedik.
" mondd neki, hogy legközelebb már a nővéredhez fordulsz ezügyben"
Ha szemét, akkor ezek után ő fogja berágalmazni a sógornőt a feleségénél, hogy "ki akart kezdeni velem a húgod".
Az ilyen trógerek veszélyesek ám!
Előbb a nővérével beszéljen. Az a biztosabb.
Amúgy nem sokat veszítene a nővérke sem, ha ezt a szemetet kirúgná.
Ha van pofája a sógornőre rárepülni, akkor mit csinál, mondjuk a munkahelyén, vagy társaságban? Tuti, hogy ott is cserkészik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!