Mennyire nagy az első 3 hónapban a vetélés lehetősége?
Figyelt kérdés
Van már egy 2 éves kisfiam. Vele nem volt semmi probléma a terheségemmel és most vagyon 4 hetes kismama. Ritka a vetélés lehetősége?2007. okt. 3. 09:05
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom 40%, de ha az előzővel sem volt baj akkor ezzel miért lenne.Ne agódj!
2/4 anonim válasza:
akkor a legnagyobb a 40%al egyetértek,vigyázz a kicsire és magadra is!sok szerencsét!
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha vigyázol magadra akkor elég kicsi a vetélés eséje főleg hogy már kihordtál egy egészséges babát. Baj akkor szokott lenni ha valami rendellenesség lenne a babánál. Ne aggódj feleslegesen mert az sem jó!
4/4 anonim válasza:
Szerintem a 40% egy kicsit sok! SŐt, gondoljatok bele, ezek szerint majdnem minden második terhesség vetéléssel végződne?
Én nem hiszem!
Ajánlom nézd meg ezt az oldalt!
Itt találsz néhán yhazsnos és nem ennyire ijesztő adatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!